Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Απέκτησε Κριστιάν Σκέμπι ο Πανιώνιος/Αχιλλέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα του Πανιώνιου/Αχιλλέα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Σκέμπι.

Η ομάδα της Αγυιάς που φέτος θα αγωνιστεί στα σαλόνια… του τοπικού πρωταθλήματος έχει στόχο την άνετη παραμονή και έχει πραγματοποιήσει σημαντικές μεταγραφές.

Ο 27χρονος άσος Σκέμπι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Κώστα Λάζαρη στο νέο πρωτάθλημα. Να θυμήσουμε ότι ο Σκέμπι είναι μέλος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών και πέρυσι στο Champions League Κωφών που διεξήχθη στην Πάτρα κατέκτησε και την κούπα

Ο έμπειρος μέσος μετά την συμφωνία δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Πλούμη και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν στην σύνθεση της φετινής ομάδας. Έρχομαι εδώ για να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται! Μόνο αυτό θέλω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου, Δημήτρη Δημητρόπουλο που με πρότεινε».

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστου Πλούμη ανέφερε:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας με αγάπη και αίσθημα ευθύνης τον ποδοσφαιριστή με τα χρώματα του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών Κριστιάν Σκέμπι. Τιμή για την ομάδα μας που θα τον έχουμε κοντά μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement