Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Καλή ανά διαστήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή είχε ρυθμό όμως έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Καλαμάτα

 

Ένα παιχνίδι στο οποίο κάποιος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα ήταν αυτό που έδωσε χθες η Παναχαϊκή φιλοξενώντας στην Αγυιά την Καλαμάτα στην άτυπη ρεβάνς των μεταξύ τους φιλικών αναμετρήσεων.

Οι κοκκινόμαυροι ανά διαστήματα είχαν ρυθμό και προσπαθούσαν να βγάλουν συνεργασίες που άλλες φορές απέδιδαν και άλλες όχι όμως στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στην Καλαμάτα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε όσο αυτό ήταν δυνατόν το βασικό του σχήμα με κάποιες διαφοροποιήσεις καθώς δεν αγωνίστηκαν ο Μυτίδης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά και ο Κάρλος που ακόμα είναι ανέτοιμος.

Οι Πατρινοί μπορεί να είχαν περισσότερες ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη όμως έδειξαν ότι ακόμα θέλουν πίστωση χρόνου και μοντάρισμα.

Το θετικό στην χθεσινή αναμέτρηση που μπορεί κανείς να αναφέρει ήταν η σωστή αμυντική λειτουργία των κοκκινόμαυρων που δεν επέτρεψαν στην επιθετική γραμμή της Καλαμάτας να δημιουργήσει κινδύνους.

Στο πρώτο μέρος η Παναχαϊκή μετράει δύο καλές στιγμές στο 7’ με τον Μπουρλάκη και στο 10’ με τον Κέρι. Αντίθετα η ομάδα της Καλαμάτας απείλησε στο 22’ όταν ο Πασάς τροφοδότησε τον Ρόβα και αυτός από πλάγια με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωράκη.

Στην επανάληψη την πρώτη μεγάλη στιγμή δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 54’ ο Τάτος με εξαιρετική μπαλιά βγάζει την μπάλα πίσω από την πλάτη της άμυνας στον Πασά και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή αστόχησε.

Πέντε λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή απείλησε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μέντεζ να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 65’ ο Τάτος ήταν αυτός που προσπάθησε μέσα από την περιοχή με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Θεοδωράκη που απέκρουσε ισάριθμες φορές.

Η Παναχαϊκή λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης έχασε την μεγαλύτερη στιγμή στο να πετύχει το γκολ όταν ο Λινάρδος πήρε την μπάλα ωραία έξω από την περιοχή όμως απέναντι από τον Μέντεζ δεν κατάφερε να τον νικήσει με το πλασέ του να είναι αδύναμο και τον πορτιέρο της Μεσσηνίας να μπλοκάρει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Σπήλιο Οικονόμου και τον Παναγιώτη Ζούλη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος):  Θεοδωράκης Χ., Λιποράσε, Λαρέα (66’ Ρουγκάλας), Τσακμάκης, Στεργίδης  (69’ Τοπάλ),  Τσιάρας (88’  Ι. Σίλβα), Χαντί (46’ Λινάρδος), Μπουρλάκης (57’  Κωνσταντακόπουλος), Καρακλάιτς Ν. (53’ Τριμμάτης),  Κέρι (73’ Καρακλάιτς Π.), Αλεξόπουλος (77’  Καρλίτος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σ. Τσιώλης): Ταΐρης (52’ Μέντεζ), Μπενίτεζ (46’ Ασαμόα), Λουπάνο, Μαβινγκά (46’ Μπακαγιόκο), Αναστασόπουλος (52’ Μπόρχες), Αρναρέλλης (46’ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος (77’ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος, Πασάς (85’ Λούκαστιουκ), Ρόβας (46’ Βασιλόγιαννης), Τάτος  (85’ Πολίτης).

 

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Ο Σωτήρης Γκολφινόπουλος είναι ο τυχερός φίλαθλος της Παναχαϊκής που κληρώθηκε (κάρτα μέλους) να βρεθεί δίπλα από τον πάγκο των κοκκινόμαυρων και να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση με την Καλαμάτα.

Στην φωτό ο νικητής της κλήρωσης Σωτήρης Γκολφινόπουλος με τον αρχηγό της Παναχαϊκής Λυμπέρη Στεργίδη να του δίνει και το λάβαρο της κοκκινόμαυρης ομάδας.

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ… Ο ΛΑΡΕΑ

Επανήλθε στο σχήμα της Παναχαϊκής ο έμπειρος αμυντικός Χουάν Λαρέα μετά τον τραυματισμό που είχε. Ο κοκκινόμαυρος άσος μετά το πρώτο φιλικό με τον Ατρόμητο είχε έναν τραυματισμό και έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο χθες έδειξε ότι τον έχει ξεπεράσει καθώς η εμφάνισή του ήταν εξαιρετική.

 

ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο ΚΑΡΛΟΣ

Την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της Παναχαϊκής έκανε και το νέο απόκτημα Κάρλος Ντανιέλ (Καρλίτος). Ο Σούλης Παπαδόπουλος τον έριξε… στον αγωνιστικό χώρο στο 77’ της συνάντησης στη θέση του Αλεξόπουλου.

 

Τον καμάρωνε από την κερκίδα

Στην ομάδα της Καλαμάτας αγωνίζεται ο Αχαιός Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος ο οποίος είναι και ένας εκ των αρχηγών. Στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή ο έμπειρος μπακ ήταν εξαιρετικός.

Από την άλλη και συγκεκριμένα στις κερκίδες των επισήμων βρισκόταν ο πατέρας του Φίλιππος Κωνσταντινόπουλος που δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στον γιο του και να του δίνει δύναμη καμαρώνοντας παράλληλα για την καλή του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement