Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Εκτός ελέγχου ο Μπαχτσελί: «Η Ελλάδα θα ξεπληρώσει τις παρενοχλήσεις με αίμα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μέλος της συγκυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και όπως φαίνεται η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας βρίσκεται σε… παραλήρημα διαρκείας, εν όψει και των εκλογών στην Τουρκία που θα πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε εκ νέου απειλές για εισβολή στην Ελλάδα, λέγοντας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα ξεπληρώσετε τις παρενοχλήσεις με αίμα»
Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σημείωσε ότι θα έρθουν μέρα «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές μας»

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δήλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας» είπε χαρακτηριστικά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement