Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο Διακοπτό την Τετάρτη ο Χάρης Καστανίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Διακοπτό θα βρεθεί μεθαύριο, ο πρώην Υπουργός, Χάρης Καστανίδης, προσκεκλημένος της Συντονιστικής Επιτροπής Αιγιαλείας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της αυτοοργάνωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο καφέ «Σταθμός Διακοπτόν», ενώ παρόντα θα είναι μέλη του Π.Σ., της Κ.Ε., της Ν.Ε. κ.α.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής και θα καταρτιστεί το πρόγραμμα στοχευμένων τοπικών δράσεων του ΠΑΣΟΚ, που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ

Εξ άλλου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Μοίραλης με ανοικτή πρόσκλησή του καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να συμμετέχουν στους τομείς πολιτικής.
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση «η ισχυρή προγραμματική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και η απάντηση με εφικτές λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας καθίστανται επιβεβλημένες καθώς οδεύουμε σε προεκλογική χρονιά. Η συγκρότηση των τομέων πολιτικής του Κινήματός μας είναι ένα σημαντικό ορόσημο.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει με την υποβολή βιογραφικών και τίτλων σπουδών στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΣΟΚ https://digitalsociety.gr/tomeis/, ενώ θα ακολουθήσει αξιολόγηση και θα ανακοινωθεί η στελέχωση των τομέων πολιτικής και παράλληλα θα διαμορφωθούν δεξαμενές σκέψεις από τους υπόλοιπους υποψηφίους που επίσης θα μπορούν να συνδράμουν.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ εμπρησμών σε κάδους τη νύχτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπαράζ εμπρησμών κάδων απορριμμάτων είχαμε τη νύχτα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες   τρεις κάδοι τυλίχθηκαν στις φλόγες, μετά από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι.

Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γλαύκου, ενώ οι άλλες δύο σε κάδους στην Ακτή Δυμαίων.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Αγρια κόντρα στο Ασυλο Ανιάτων -17 από τους 59 εργαζόμενους… υπέρ του γιατρού εργασίας!

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκέντρωση, υπέρ του γιατρού εργασίας στο Ασυλο Ανιάτων της Πάτρας πραγματοποίησαν – χθες – 17 από τους 59 εργαζόμενους, που αποτελούν και την «αντιπολίτευση» στο Σωματείο τους.

Εστειλαν, μάλιστα,  και φωτογραφία τους σχολιάζοντας: «Ως εργαζόμενοι, μακριά από παρατάξεις και συνδικαλιστικά τεχνάσματα, συμμετείχαμε σε μια ολιγόλεπτη μεν, αλλά βαθιά ανθρώπινη συγκέντρωση συμπαράστασης στον ιατρό εργασίας και επιβλέποντα των περιθαλπομένων, για το επεισόδιο που περιγράψατε. Η συγκέντρωση, αν και προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή, πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Ιδρύματος και παρευρέθησαν αρκετοί εργαζόμενοι. Είχατε δίκιο με την εκτίμησή σας, η ένταση είχε συνέχεια, με θετική όμως χροιά»!

Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο των εργαζομένων και πρωταγωνιστή του επεισοδίου με τον γιατρό εργασίας, Θεόδωρο Παπαγεωργόπουλο, «οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι ανήκουν στην αντιπολίτευση, ενώ ο φερόμενος ως επικεφαλής τους είναι ο γιος της αντιπροέδρου του ΔΣ, οπότε λογικό να υποστηρίζουν τον ιατρό εργασίας».

Χθες, το σωματείο έκανε 4ωρη στάση εργασίας, ενώ ο κ. Παπαγεωργόπουλος κατήγγειλε πως ο ιατρός έχει ειδικότητα πνευμονολόγου και όχι «εργασίας»!

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες αντάλλαξαν «βαριές κουβέντες» όταν ο συνδικαλιστής έκανε παρατηρήσεις στον γιατρό σε σχέση με μη παρέμβασή του στις εξαντλητικές συνθήκες εργασίας εργαζομένων λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αθώος ο συνδικαλιστής Αστυνομικός – Είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία

Δημοσιεύθηκε

στις

Αθωώθηκε στο Εφετείο ο Χρήστος Τέγας, γνωστός συνδικαλιστής της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, που είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία.

Είχε μηνυθεί από συναδέλφους του για πλαστογραφία και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε έναν χρόνο φυλάκισης. Μετά την απόφαση αυτή ο κ. Τέγας προσέφυγε στο Εφετείο και σύμφωνα με τους δικηγόρους του Παντελή Κοκοτό και Δηµήτρη Ρεπάσο, ο συνδικαλιστής αθωώθηκε «πανηγυρικά».

Το Τριµελές Εφετείο Πληµµεληµάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την αθώωσή του για την υπόθεση της πλαστογραφίας. «Το Δικαστήριο λαµβάνοντας υπόψη του το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, των υπερασπιστικών ισχυρισµών, αλλά και την προσωπικότητα του ιδίου του Χρήστου Τέγα, κατέληξε οµόφωνα στην αθώωσή του.

«Με την αθώωσή του τίθεται τέλος στο διασυρµό, τη ρητορική µίσους, την σπίλωση της υπόληψής του τόσο ως αστυνοµικού όσο και ως ενεργού πολίτη», ανέφεραν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα