Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για την πολύκροτη δίκη-Στην μεγάλη αίθουσα του Εφετείου της Πάτρας θα «χωρέσουν» οι 83 κατηγορούμενοι της Αχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλες ποινικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο με κυρίαρχη της Αχαΐκής Τράπεζας θα βρεθούν στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης το νέο δικαστικό έτος που ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή.

Στο Εφετείο της Πάτρας οι δίκες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σταδιακά από αύριο, ενώ ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που θα σηκώσει το μεγάλο βάρος.

Η αρχή θα γίνει με την προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου έναρξη της δίκης της υπόθεσης της Αχαΐκής Τράπεζας στην οποία κατηγορούμενοι είναι 83 άτομα!
Ο μεγάλος αριθμός των κατηγορουμένων – για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της Πάτρας προκαλεί προβληματισμό καθώς οι αίθουσες είναι περιορισμένης χωρητικότητας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» έχει ήδη αποφασιστεί ότι η δίκη θα φιλοξενηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών που είναι η μεγαλύτερη και έχει σχεδιαστεί η χωροταξία των εδράνων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement