Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ξεσπιτώνεται για ένα μήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετά το φιλικό με την Καλαμάτα το γήπεδο της Αγυιάς κλείνει για επανασπορά

 Ήταν αναγκαίο και πλέον για ένα μήνα η ομάδα της Παναχαϊκής αφήνει… προς το παρόν το γήπεδό της έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου.

Ο φυσικός χλοοτάπητας δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση οπότε πρέπει να γίνει επανασπορά και γι’ αυτό από εδώ και στο εξής όποια φιλικά κλείνονται θα είναι εκτός έδρας.

Την Τετάρτη (21/9) η Παναχαϊκή θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα στις 5:30 μ.μ. στο γήπεδο του Αντιρρίου ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις εργασίες του γηπέδου:

«Από το Σάββατο (17/9) έχουν ξεκινήσει οι εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά. Στο γήπεδο θα γίνουν εργασίες συντήρησης και επανασποράς για τον επόμενο μήνα έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι πανέτοιμος όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας».

ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΓΛΥΚΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Για ένα μήνα λοιπόν οι κοκκινόμαυροι ξεσπιτώνονται και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Πανεπιστημίου αλλά και της Εγλυκάδας όπου κάνουν προπονήσεις οι Κ της Παναχαϊκής. Εξάλλου είναι γνωστό το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement