Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(19/9)

Published

on

Κριός
Η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για τη διεκπεραίωση ζητημάτων ρουτίνας και υποχρεώσεων της καθημερινότητας για αυτό προσπάθησε να τους δώσεις προτεραιότητα και να μην τα αφήσεις για αργότερα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευκαιρίες για εσένα και κυρίως για τα ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα.

Ταύρος
Τα συναισθήματά σου θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη διάθεσή σου και είναι αυτά τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μία προσωπική σχέση ή μία γνωριμία φαίνεται πως θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευχάριστες στιγμές! Το «αναπάντεχο» θα είναι στοιχείο αυτής της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Θα υπάρξουν ημέρες κατά τις οποίες θα θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να μην βγεις καθόλου από αυτό και κάποιες άλλες που θα έχεις την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθείς και να ξεμπερδεύεις με όλες τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης θα σε παρακινήσει να αναλάβεις δράση και να ξεμπερδεύεις με ζητήματα και υποχρεώσεις ρουτίνας.

Καρκίνος
Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα -παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή- η οποία συμβάλλει σε συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις αρχές της εβδομάδας και ενδεχομένως να σε οδηγήσει στο να δεις περισσότερο ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

Λέων
Η εβδομάδα θα δημιουργήσει ευκαιρίες στο να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο τον επαγγελματικό τομέα και έπειτα τον οικονομικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες ή θέλεις να γίνουν κάποιες συζητήσεις για θέματα που αφορούν τους δύο παραπάνω τομείς, προσπάθησε να τις εντάξεις μέσα στο πρόγραμμα σου κατά τις πρώτες ημέρες της καθώς υπάρχουν πιθανότητες να διευθετηθούν.

Παρθένος
Μία σημαντική και συνάμα θετική εβδομάδα ξεκινά για εσένα, με ευνοϊκές όψεις οι οποίες θα βοηθήσουν στη διευθέτηση ζητημάτων που σε απασχολούν. Η πρώτη όψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19/9 θα ενισχύσει τη θέληση και την προσπάθεια για να διεκπεραιώσεις θέματα τα οποία σχετίζονται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση πολύ πιθανόν και κάποιες νομικές υποθέσεις. ‘

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές όψεις καθώς το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να κλείσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Θα έχεις μία πολύ καλή διάθεση η οποία θα επηρεάσει θετικά την καθημερινότητά σου, ακόμα και αν αυτή έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις.
Σκορπιός
Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις καθώς οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της θα δώσουν λύσεις σε αρκετά θέματα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Θα ενισχύσουν την αντοχή σου και θα ασχοληθείς με θέματα τα οποία αφορούν φίλους, συγγενείς και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης
Θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο σε έχει απασχολήσει για καιρό, πολύ πιθανό αυτό να αφορά τον επαγγελματικό τομέα ή να σχετίζεται με ένα ζήτημα της καθημερινότητας. Είναι πολύ ευνοϊκές οι προϋποθέσεις για τη διευθέτηση αρκετών ζητημάτων ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις.

Αιγόκερως
Εβδομάδα εκπλήξεων αυτή που διανύουμε! Οι συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου θα φέρουν ευχάριστα νέα και πληροφορίες. Στις 20/9 θα έχεις μία ξαφνική μεταστροφή της τύχης σε μία προσωπική σχέση ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις στον οικονομικό ή και επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος
Θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, καθώς και ένα θέμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί σε αυτό. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 20/9 και θα διευκολύνει τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την οικογενειακή εστία.

Ιχθύες
Η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική όψη μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως οι επαφές και η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα σε γεμίσουν θετικά συναισθήματα και θα σου δώσουν κίνητρο για τη διευθέτηση ζητημάτων που σε απασχολούν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement