Connect with us

Παναχαϊκή

ATTICA CUP: Γλυκόπικρη πρεμιέρα

Published

on

 

Πρεμιέρα είχαν οι Κ14 και η Κ16 της Παναχαϊκής στο Attica Cup με αντίπαλο τα αντίστοιχα συγκροτήματα του Παναθηναϊκού.

Η Κ14 κοίταξε στα «μάτια» την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού και έχασε στα σημεία με σκορ 2-1 ενώ η Κ16 γνώρισε βαριά ήττα με 7-0.

 

Έκλεψε τις εντυπώσεις

Φωτό από τον Βαγγέλη Μιχάλη

Η Κ14 της ΠΑΕ Παναχαϊκής, μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό όμως έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη.

Τα ταλέντα του Χάρη Ράντου παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα για να μπορούν να συμμετάσχουν στο Attica έπαιξαν με ζήλο και πάθος.

Ο ΠΑΟ με τον εξαιρετικό Λάμπρο Σταγάκη προηγήθηκε με δύο προσωπικά τέρματα 2-0, με τους Αχαιούς να μην το βάζουν κάτω και να πιέζουν καταφέρνοντας να μειώσουν με τον Μπραντάν. Παράλληλα προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ14 (Τζιωρτζόπουλος): Γείτονας, Ευθυμίου, Μαργαρίτης, Παγκαλίδης, Κάρο, Μπινιάρης, Σκορδυλάκης, Καραγκούνης, Δανηιλίδης, Πρέντζε, Θεοδώρου.

Έπαιξαν και οι: Κανούρης (gk), Σερεβετάς (gk), Λιούτας, Γκολέμι, Νταμπίζας, Γκαρτζωνίκας, Σταγάκης, Τσίγκας, Καραδήμος, Καραχάλιος, Γιάννουλας.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ14 (Ράντος): Παπαπαύλου (35′ λ.τρ. Παπουτσάκης – 60′ Αναστασόπουλος), Περ. Τσιρίνης, Νικολακόπουλος, Παν. Τσιρίνης, Μπομπάι, Κορφιάτης, Σπαλιάρας (53′ Δίπλαρος), Μπραντάν, Τσιμεράκης, Σχοινάς (60′ Φωτόπουλος), Παπακωνσταντίνου.

 

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Φωτό από τον Βαγγέλη Μιχάλη

Πολύ δύσκολη ήταν η πρεμιέρα για την Κ16 της Παναχαϊκής καθώς έζησε ένα εφιαλτικό απόγευμα με το αντίστοιχο συγκρότημα του Παναθηναϊκού να την συντρίβει με το βαρύ 7-0.

Η ομάδα της Αχαΐας πλήρωσε τα λάθη που έκανε και έτσι το βαρύ αυτό σκορ ήταν αναμενόμενο.

 

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ16 (Μάρκος): Καραγιάννης, Καρούζος, Μπουλμπατάς, Αναστασάκης, Λάτιψαϊ, Μαρκεζίνης, Γεωργόπουλος, Φυτουνίδης, Σώκος, Ζέκα, Τρικάτης.

Έπαιξαν και οι: Ζιώγας (gk), Ζυγούρας, Κουτσουδάκης, Βενάκης, Θάνος, Αναγνωστόπουλος, Λούις, Μπόκος, Γερονικολόπουλος, Μακρυπίδης.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ16 (Ράντος): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Α. Διαμαντόπουλος, Βεντουρής, Σταθόπουλος, Βατής, Ξένος, Χρ. Διαμαντόπουλος, Βελίγκος, Ντεντόπουλος, Μαντάς.

Έπαιξαν και οι: Ξυπολιάς (gk), Καρναβάς, Μπισμπίκης, Αναγνωστόπουλος, Φλωράτος, Χρυσανθόπουλος, Ρουμελιώτης, Χύτο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement