Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία Μακρή – Βικτώρια Καρύδα: Ο άντρας μου προσπαθούσε να σωθεί, αλλά τον πυροβόλησαν ξανά

Δημοσιεύθηκε

στις

«Άρχισε να τον πυροβολεί και ο άντρας μου προσπαθούσε να σωθεί αλλά τον πυροβόλησαν ξανά. Ο σύζυγός μου έβλεπε συνέχεια όπου πήγαινε τον κατηγορούμενο. Το είχε πει και σε ένα φίλο του…», είπε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας το γνωστό μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, καταθέτοντας στη δίκη για τη δολοφονία του άνδρα της Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το 2018.

Η μάρτυρας με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στην ημέρα της δολοφονίας του συζύγου της, έχοντας πίσω της τους δυο καταδικασθέντες, ως δράστες του στυγερού εγκλήματος. «Εκείνη την ημέρα ο άντρας μου πήγαινε στα εγκαίνια της εταιρίας σεκιούριτι που είχε ανοίξει με τον συνέταιρο του. Ο σύζυγός μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα με κανένα. Δεν υπήρχε κίνδυνος κανένας. Κυκλοφορούσε με μια βέσπα και ένα smart με τα παιδιά μαζί. Να ρωτήσουμε αυτούς ποιος τους πλήρωσε!», είπε η κ. Καρύδα .

Μάλιστα, η μάρτυρας όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου την κάλεσε να ανέβει στο βήμα για να καταθέσει είπε για τους δυο κατηγορουμένους, που κάθονταν ακριβώς πίσω τους στο εδώλιο: «Γιατί πρέπει να πάω δίπλα τους; Δε γουστάρω να είμαι δίπλα τους ….».

Ροή ειδήσεων

Advertisement