Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκότωσε την Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τις απιστίες του», λέει ο εισαγγελέας

Δημοσιεύθηκε

στις

O εισαγγελέας φέρεται να ήταν «κόλαφος» για την Ρούλα Πισπιρίγκου με αφορμή την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα που είναι ακόμα σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, φέρεται η 33χρονη να σκότωσε τη μεγάλη κόρη της Τζωρτζίνα, προκειμένου να «εκδικηθεί τις απιστίες του συζύγου της».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», η εισαγγελική πρόταση αναφέρει ότι «η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης».

«Αμέσως μετά τον συμβάντα την 21/3/2021 θάνατο του αβάπτιστου βρέφους του ζεύγους (τα αίτια του οποίου διερευνώνται) η κατηγορούμενη συνέλαβε την ιδέα να σκοτώσει την ηλικία 8,5 ετών Γεωργία υπό συνθήκες οι οποίες δεν θα δημιουργούσαν υπόνοιες σε βάρος της, εν όψει και της πρόσφατης απώλειας του βρέφους στο σπίτι και στα χέρια της, σύμπτωση που θα την καθιστούσε αυτόματα ύποπτη για τους διαδοχικούς θανάτους και των 2 παιδιών της. Για τον σκοπό αυτό απεργάστηκε σχέδιο εκτέλεσης του παιδιού κατά την παραμονή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα, στο οποίο θα εισάγονταν για ιατρικώς ανύπαρκτους λόγους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, ο εισαγγελέας ανέφερε πως «η κατηγορούμενη ενόσω ήδη το παιδί νοσηλεύονταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, επιχειρούσε κυνικά συναισθηματικό εκβιασμό στο (μη συγκινούμενο από αυτόν) σύζυγο της προς την επιστροφή του κοντά της, με μοχλό πίεσης την υγεία της αγαπημένης του θυγατέρας Γεωργίας, αφού του απέδιδε σχετικές ευθύνες για την εισαγωγή της σε αυτό».


Ροή ειδήσεων

Advertisement