Connect with us

Παναχαϊκή

Ούτε τον Ναυπακτιακό- Νέα γκέλα της Παναχαϊκής στο Αντίρριο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή σε ένα ακόμα παιχνίδι, έστω και φιλικό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας από τον Ναυπακτιακό Αστέρα (1-1).

Ας ελπίσουμε ότι τόσο στον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας όσο και στο πρωτάθλημα θα παρουσιαστεί με άλλο πρόσωπο, δυστυχώς όμως και τα φιλικά παιχνίδια είναι «καθρέπτης» και σίγουρα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Το «καμπανάκι» ηχεί εδώ και αρκετές ημέρες και πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή των κοκκινόμαυρων Σούλη Παπαδόπουλο.

Κάποιοι ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και όποιος φοράει την φανέλα θα πρέπει να ματώνει… γι’ αυτή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η πρώτη καλή στιγμή για τους κοκκινόμαυρους ήρθε στο 17ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή του Κωνσταντακόπουλου. Στο 29’ ο Κάρλος δεν νίκησε τον πορτιέρο του Ναυπακτιακού και στο 35’ ήρθε το γκολ για τον Αστέρα με γκολ του Σταθόπουλου (1-0).

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή πίεσε για την ισοφάριση με τον Τριμμάτη να απειλεί από αέρος στο 57’ για να έρθει στο 68’ ο Ζυγκερίδης με πλασέ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια που ήταν και το τελικό σκορ (1-1).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (73΄ Μικές), Τοπάλ, Δ. Θεοδωράκης (46΄ Μακρής), Στασινόπουλος, Ρουγκάλας, Σίλβα (46΄ Π. Καρακλάιτς), Κωνσταντακόπουλος, Κάρλος (66΄ Λιμάτσι), Λινάρδος (46΄ Παπαχρονόπουλος), Τριμμάτης, Ζυγκερίδης.

Στο δρόμο της… ο Βύρων Καβάλας

Τον Βύρωνα Καβάλας θα αντιμετωπίσει η Παναχαϊκή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 28/9. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Άννα Βερούλη» με τους κοκκινόμαυρους να θέλουν την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι αν περάσει το εμπόδιο αυτό η Παναχαϊκή περνάει απ’ ευθείας στην πέμπτη φάση όπου θα συμμετάσχουν και ομάδες της Super League 1. Ο Βύρωνας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Φήκη Τρικάλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement