Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: “Συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε επάξια το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο”

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεϊκων μετά το τέλος της μεγάλης πρόκρισης στο «σμαραγδένιο» νησί κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου με 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι Βραχνιώτες σημείωσαν μια τεράστια νίκη-πρόκριση και μάλιστα με πολλές απουσίες δείχνοντας το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα.

Αναλυτικά: «Νίκη Πρόκριση εκτός έδρας στην Ρόδο με αντίπαλο μια φιλόδοξη ομάδα την ΑΕ Ροδιών Αφάντου με χρυσό γκολ από τον Μπαρλά στην παράταση του κανονικού αγώνα κ συγκεκριμένα στο 94 λεπτό!

Με την νίκη του αυτή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων δείχνει το μέταλλο του το ποδοσφαιρικό του μέγεθος,  που διαμορφώθηκε τόσα χρόνια στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Με παίκτες που δείχνουν ότι τιμούν όσα έζησαν κ πρόκειται να ζήσουν σ ένα σωματείο που έχει ξεπεράσει τα όρια της Αχαΐας.

Μ ένα προπονητή τον Ανδρέα Ζήκο που παίρνοντας την προπονητική  σκυτάλη από τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο ο οποίος χάρισε στην ομάδα μας  σε ελάχιστο χρόνο 2 κύπελλα (ΕΠΣ Αχαΐας και Σουπερ ΚΑΠ Αχαΐας) απέδειξε  γιατί θεωρείται κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους προπονητές στην Αχαΐα.

Μεγαλύτερη όμως αξία έχει ότι η αποστολή ξεκίνησε από την Πάτρα 03.00 πμ  την νύχτα, έφθασε στην Ρόδο 09.00 πμ  αγωνίστηκε 16.00μμ  κ αυτά τα παιδιά έδειξαν παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού ότι μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουν όλα.

Η αξία είναι όταν αγωνίζεσθαι να μην βλέπεις πίσω αλλά μπροστά.

Να βρίσκεις δύναμη να ξεπερνάς τα εμπόδια κ να κατακτάς στόχους.

Πανηγυρίζουμε, χειροκροτούμε, συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε επάξια το Αχαϊκό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την ΑΕ Ροδιών Αφάντου όπως κ για την ευγενική της χειρονομία να προσφέρει τιμητική πλακέτα στον τερματοφύλακα μας Κωνσταντίνο Θανόπουλο που πέρυσι αγωνίστηκε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων στην ομάδα τους.

Τέλος ευχαριστούμε την  ιστοσελίδα xxxsports.org για την απευθείας μετάδοση του αγώνα κ τον Νίκο Γιορδαμνη για την ενημέρωση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement