Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Νικ Κύργιος: Ξόδεψε 52.000 δολάρια για κοσμήματα της αγαπημένης του

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα πούπουλα την έχει την Κοστίν Χατζή ο Νικ Κύργιος.

Ο διάσημος Αυστραλός τενίστας είναι μαζί με τη νέα του κοπέλα σχεδόν για δύο χρόνια και δείχνει έτοιμος να δεσμευτεί και να προχωρήσει και πιο σοβαρά μαζί της. Ήδη υπάρχει φημολογία για αρραβώνα.

kosten

 

Όπως έχει δηλώσει δίπλα της βρήκε ηρεμία και άρχισε να έχει ξανά χαρά για το τένις. Η Κοστίν που είναι διακοσμήτρια για όσο καιρό είναι μαζί τον ακολουθεί σε όλα τα ταξίδια του για αγώνες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ενώ για χάρη της έχει δεσμευτεί το 2023 να παίξει στο Roland Garros το οποίο σνομπάρει για χρόνια αφού δεν του αρέσει η χωμάτινη επιφάνεια.

Ο 27χρονος τενίστας με ρίζες από την Ελλάδα ξοδεύει πολλά για να έχει μαζί του την αγαπημένη του και δεν σταματά να της κάνει δώρα. Όπως γράφει η Daily Mail μόνο για κοσμήματα το τελευταίο διάστημα έχει ξοδέψει 52.000 δολάρια για εκείνη.

Της έχει αγοράσει ένα ρολόι Rolex αξίας 10.000 δολαρίων, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Juste un Clou αξίας 8.100 δολαρίων, ένα vintage βραχιόλι Alhambra Van Cleef & Arpels, αξίας περίπου 6.000 δολαρίων, ένα βραχιόλι Juste un Clou (6.800), ένα βραχιόλι Cartier Love με τέσσερα διαμάντια, αξίας 16.000 δολαρίων και άλλα μικρότερης αξίας.

Στο σύνολο φτάνουν τα 52.000 δολάρια! Βέβαια ο Νικ Κύργιος μόνο μέσα στο 2022 έχει κερδίσει από τις νίκες στα τουρνουά που συμμετείχε το ποσό των 2,862,829 δολαρίων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement