Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Ματαιώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα

Published

on

Το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών με τον «συντοπίτη» Προμηθέα, που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Περιβόλας αναβλήθηκε.

Ο λόγος της ματαίωσης είναι ότι υπάρχουν τραυματισμοί παικτών στον Προμηθέα, αλλά και στον Απόλλωνα με αποτέλεσμα η εν λόγω αναμέτρηση των δύο ομάδων να ορίζεται για άλλη ημερομηνία, που θα καθοριστεί προσεχώς.

Πάντως ο τεχνικός της μελανόλευκης ομάδας Νίκος Βετούλας ψάχνει αντίπαλο για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Απόλλων αναφέρει: «Μετά από συνεννόηση του προπονητή του Προμηθέα,  Μάκη Γιατρά και του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Βετούλα,  αποφασίστηκε να ματαιωθεί το φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων που είχε προγραμματιστεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα. Ο λόγος ήταν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι δυο προπονητές τις τελευταίες μέρες. Οι δυο τεχνικοί συνεννοήθηκαν ώστε το φιλικό παιχνίδι να προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα και μόλις υπάρξει κενή ημερομηνία για τα δυο σωματεία. Εξάλλου οι Νίκ Γκρίφιν και Νίκολα Μίσκοβιτς, αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και για αυτό το λόγο, θα μείνουν εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες και φυσικά δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με Κολοσσό Ρόδου και Λαύριο».

ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ Ο ΤΣΑΛΜΠΟΥΡΗΣ

Τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος σέντερ Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος την περσινή χρονιά φόρεσε τη μελανόλευκη του Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης, «πέρασε» τα αγωνιστικά τεστ με επιτυχία, αγωνιζόμενος σε φιλικό παιχνίδι προ ημερών, με αποτέλεσμα οι διοικούντες την ομάδα της Σεβίλλης να ανάψουν το «πράσινο» φως για την απόκτησή του με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ, να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την Μπέτις.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Τσαλμπούρης ήταν δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Basket League, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των ΑΕΚ, Κολοσσού Ρόδου και ΠΑΟΚ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement