Connect with us

Παναχαϊκή

Θα περάσουν την έξοδο;

Published

on

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος διαπιστώνει την αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών

 

Η Παναχαϊκή εδώ και αρκετό καιρό δείχνει ένα πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το δούμε στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πολλές φορές ο Σούλης Παπαδόπουλος έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του όταν ακόμα και οι φίλαθλοι γκρίνιαζαν για τα ανάποδα αποτελέσματα.

Ο ίδιος όμως μετά και το φιλικό στο Αντίρριο με τον Ναυπακτιακό στις δηλώσεις του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, καθώς οι κοκκινόμαυροι δείχνουν αδιαφορία και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα παίζουν.

Σίγουρα ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και αυτό είναι ολοφάνερο, όμως οι επιλογές αυτές είναι του Σούλη Παπαδόπουλου με τον έμπειρο προπονητή να αναμένεται να πάρει σύντομα αποφάσεις. Ποιες θα είναι αυτές; Κάποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής πάντως άργησε πολύ για να δει ότι ορισμένοι παίκτες -που αυτός επέλεξε- δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Φτάσαμε 22 Σεπτεμβρίου για να δηλώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος την απογοήτευσή του. Αν όλα λειτουργούσαν σωστά στην ΕΠΟ πολύ πιθανόν σήμερα να είχε αρχίσει και το πρωτάθλημα οπότε η εικόνα της κοκκινόμαυρης ομάδας θα ήταν τραγική γιατί μην ξεχνάμε ότι έστω και σε φιλικά χάνουμε από ομάδες Γ’ Εθνικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η Παναχαϊκή την Τετάρτη (28/9) δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αντίπαλος της κοκκινόμαυρης ομάδας είναι ο Βύρωνας Καβάλας, ομάδα Γ’ Εθνικής και αυτό που εύχονται όλοι είναι να μην χάσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής.

Ο Βύρωνας Καβάλας που ήταν Κυπελλούχος της Ένωσής του έχει νικήσει στην πρώτη φάση τα Γιαννιτσά με σκορ 2-0 χάρης στα τέρματα των Παντελίδη (43’) και Σιδηρόπουλου (93’). Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Βύρων νίκησε και τον ΠΟ Φήκης με τέρμα που σημείωσε στο 36’ ο Ναουμίδης.

 

 

Χιλιόμετρα για την αγαπημένη του

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που αγαπούν την Παναχαϊκή και το δείχνουν με πράξεις και όχι με λόγια.

Δεν υπάρχει παιχνίδι της κοκκινόμαυρης που δεν έχει ταξιδέψει έτσι ώστε να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Ο λόγος για τον φίλαθλο της Παναχαϊκής Μπάμπη Βισβάρδη ο οποίος ρίχνει… πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί δίπλα στην μεγάλη «κυρία». Μάλιστα είναι από τους αγνούς φιλάθλους και σχεδόν ποτέ δεν βάλλεται κατά της διοίκησης και των παικτών αλλά όταν η ομάδα χάνει παρά την στεναχώρια του προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Στο πλευρό του αρκετές φορές και ο γιος του Δημήτρης στον οποίο όταν δίνεται η ευκαιρία ακολουθεί την Παναχαϊκή όπου και αν αυτή αγωνίζεται.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός που ακολουθεί την Παναχαϊκή παντού, υπάρχουν και άλλοι κοκκινόμαυροι οι οποίοι όταν έχουν ελεύθερο χρόνο ταξιδεύουν για να χειροκροτήσουν την Παναχαϊκή γιατί δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ιδέα, είναι το καμάρι της πόλης, είναι η κοκκινόμαυρη αρρώστια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement