Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Διαψεύδει ο Βορίδης από τη Βουλή τα σενάρια περί εμπλοκής της Ρωσίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές

Δημοσιεύθηκε

στις

τη διάψευση κάθε σεναρίου που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αναφέρεται στην ενδεχόμενη επίθεση της Ρωσίας στο ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής των επικείμενων εθνικών εκλογών της χώρας μας, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στη Βουλή το μέλος της κυβέρνησης άσκησε κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος είχε καταθέσει σχετική επίκαιρη ερώτηση, σημειώνοντας πως «έχετε μπερδέψει τα social media με την κοινοβουλευτική συζήτηση».

Και συνέχισε: «Δεν έχω πει τίποτα για τη Ρωσία ή για εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας στις εθνικές εκλογές. Όταν την επόμενη φορά διαβάσετε κάτι στα social media ή ακούσετε κάποιο σχόλιο στην τηλεόραση δεν είναι υποχρεωτικό να έρθουμε εδώ και να το συζητάμε. Αν ακούσετε εμένα να λέω κάτι, τότε έχει ένα νόημα να με καλέσετε στη Βουλή για να το συζητήσουμε».

Και κατέληξε: «Μας φέρατε εδώ για να συζητήσουμε αν θα επηρεάσει η Ρωσία τις εθνικές μας εκλογές; Το κάνατε γιατί το ακούσατε στην τηλεόραση, ε; Έχετε μπερδέψει τα social media με την κοινοβουλευτική συζήτηση. Δικαίωμα σας να καταθέτετε όποια ερώτηση θέλετε. Έκκληση θα κάνω. Μη με φωνάζετε στη Βουλή κάθε φορά που διαβάζετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ροή ειδήσεων

Advertisement