Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΣΔΠΑ: Αγιασμός για τη νέα χρονιά και δωρεάν μαθήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετά την covid εποχή ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για δύο χρόνια ο Σύνδεσμος ήταν κλειστός και όποια μαθήματα γινόντουσαν αυτά πραγματοποιούνταν διαδικτυακά. Πλέον όμως οι πόρτες ανοίγουν και τη Δευτέρα το βράδυ στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Άγγελος Αποστολόπουλος μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του έχουν ρίξει… πολλά χιλιόμετρα για μια σειρά από δράσεις που ετοιμάζουν.

Αρχικά τη Δευτέρα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός κι έχουν κληθεί να παραβρεθούν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, ο δήμαρχος Πατρέων, βουλευτές του νομού, η 6η ΥΠΕ, η Παναχαϊκή, ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αχαΐας, φορείς όπως και παλαιοί πρόεδροι του Συνδέσμου.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Άγγελος Αποστολόπουλος καθώς και οι συνεργάτες του θα καλέσουν όποια ομάδα το επιθυμεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαιτησίας έτσι ώστε να γνωρίζουν όλους τους κανονισμούς.

ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ 44 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σε μια ακόμα πολύ όμορφη κίνηση προχωράει ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Αχαΐας καθώς θα φιλοξενήσει στα γραφεία 44 προπονητές που θα παραβρεθούν στην Αχαΐα για την δεύτερη φάση του Uefa Β. Η σχολή θα διαρκέσει από την Δευτέρα 3/10 έως 9/10 και τα μαθήματα θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου διαιτητών ενώ η πράξη στο γήπεδο τον Προσφυγικών.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement