Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα οι «Αισωπομαχίες»- Σήμερα η παιδική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το θέατρο «όροφως» ξεκινά την θεατρική σαιζόν 2022-2023 με παιδικό ενθουσιασμό!.. Έτσι λοιπόν, υποδέχεται στο φιλόξενο χώρο του, για ακόμη μία φορά, τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» με την νέα τους παιδική παράσταση… «Αισωπομαχίες» για μία μόνο παράσταση στην Πάτρα σήμερα στις 5:45 μ.μ.

Η θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» (mikrosnotos.gr) επιλέγει να δώσει νέα πνοή σε πέντε γνωστούς και πολυαγαπημένους μύθους του Αισώπου. Με δεκαετή εμπειρία στο σύγχρονο παιδικό θέατρο, συνδυάζει καινοτόμες θεατρικές προσεγγίσεις, διαδραστικές τεχνικές και ζωντανή μουσική, για να παρουσιάσει στο παιδικό αλλά και στο ενήλικο κοινό, μεγάλες αλήθειες κρυμμένες σε αγαπημένους μύθους.

«Το Τζιτζίκι και το Μυρμήγκι», «Οι δύο Τράγοι», «Ο Βοριάς και ο Ήλιος», «Ο Κάβουρας και το Φίδι», «Ο Λαγός και η Χελώνα» αναλαμβάνουν μαζί με τους ηθοποιούς να συστήσουν στα παιδιά  έννοιες και αξίες ανεκτίμητες όπως η ειρήνη, η δικαιοσύνη, η φιλία, η εργατικότητα, η δύναμη της σκέψης, η αλληλεγγύη, η αγάπη, η γενναιότητα, η συμφιλίωση σε μια θεατρική παράσταση γεμάτη ζωντανή μουσική, ρυθμό, διάδραση και ανακάλυψη…!

Πέντε μύθοι του Αισώπου, γνωστοί́ αλλά́… αγνώριστοι…!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ιδέα-Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χρύσα Διαμαντοπούλου. Κείμενα – Σκηνοθεσία: θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος». Πρωτότυπη Μουσική: Πέτρος Δαμουλής. Σύνθεση Ρυθμικών Τοπίων: Έλσα Λουμπαρδιά. Στίχοι τραγουδιών: Νίκος Αξιώτης. Κείμενα-Σκηνοθεσία-Πρωτότυπη μουσική-Στίχοι για τον «Τζίτζικα και Μέρμηγκα» και «Δύο Τράγους» και Στίχοι για τον «Λαγό και τη Χελώνα»: Πέτρος Δαμουλής. Σκηνικό – Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα. Επιμέλεια Κίνησης: Έλενα Γεροδήμου. Επιστημονικός Σχεδιασμός Διαδραστικού Μέρους: Φλώρα Σπύρου. Ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Χρύσα Διαμαντοπούλου/Δήμητρα Σκέμπη, Έλσα Λουμπαρδιά. Ζωντανή Μουσική: θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος». Προπώληση εισιτηρίων: 10€ στο ticketservices.gr

Εισιτήρια στο ταμείο του θεάτρου: 12€. Πληροφορίες: 2611 810 983 & 6939 835 990

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement