Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Θέλουμε πάρκο, όχι πάρκινγκ»-Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ανθούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δημιουργία πάρκου στην έκταση που βρίσκεται απέναντι από το αστυνομικό τμήμα της Ανθούπολης, ζητά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, που χθες το πρωί πραγματοποίησε δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μεταφέροντας τα παράπονα των κατοίκων ο Ε.Σ., επεσήμανε ότι ο συγκεκριμένος χώρος, αντί να αξιοποιηθεί, σύμφωνα με τις προτάσεις του Συλλόγου, έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο στάθμευσης, γεγονός που υποβαθμίζει την εικόνα της περιοχής.
«Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους και για τα παιδιά μας. Μαζί ενωμένοι θα φτιάξουμε το αύριο που μας αξίζει», τονίζει σε ανακοίνωση του, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος μετά την χθεσινή κινητοποίηση, στην οποία παραβρέθηκαν επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι κομμάτων, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ., Αχαϊας, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Κουνάβης επεσήμανε ότι στηρίζει το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία πλατείας στο συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος έχει αφεθεί στο έλεος του.

«Είναι ασέβεια της δημοτικής αρχής προς την ιστορική συνοικία να μην ικανοποιείται το συγκεκριμένο αίτημα», τόνισε ο κ. Κουνάβης και πρόσθεσε ότι

Ροή ειδήσεων

Advertisement