Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παρεξηγήσεις, όπλο και αλεξίσφαιρο-Νέο περιστατικό χθες τα ξημερώματα σε κλαμπ της Πάτρας προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό

Οι συνεχείς «παρεξηγήσεις» σε κλαμπ της Πάτρας, πρέπει να αφυπνίσουν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. 

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τα δυο περιστατικά, στη νύχτα της Πάτρας, που αποκάλυψε την περ. Τρίτη η «Γ», ένα ακόμη, τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου, σε κλαμπ της πόλης, μεγαλώνει τον προβληματισμό και την ανησυχία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε πολίτη και εργαζόμενους του κλαμπ, που συνεχίστηκε και εκτός… καταστήματος.
Ο εκ των «πρωταγωνιστών», που φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν εξυπηρετήθηκαν πρόσωπα που πήγαν για διασκέδαση και επικαλέστηκαν το όνομα του, επέστρεψε στο κλαμπ μετά τον διαπληκτισμό, προκειμένου να εντοπίσει τους εργαζόμενους.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο και ενδεχομένως να ήταν και οπλισμένος.
Στη θέα του, μάλιστα, δυο νεαρές κοπέλες λιποθύμησαν, ενώ ο ίδιος αποχώρησε καθώς δεν εντόπισε τους «διώκτες» του.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι άγνωστο, εάν έχει γίνει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά σε κάθε περίπτωση προκαλείται ανησυχία, ενόψει της χειμερινής περιόδου και οφείλουν οι αρχές ασφαλείας και έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους.
Υπενθυμίζεται ότι το προπερασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δυο ακόμη περιστατικά. Η μία περίπτωση αφορούσε ξυλοδαρμό και η δεύτερη, τραυματισμό.
Η Αστυνομία έχει επιληφθεί στο πρώτο συμβάν, ενώ για το δεύτερο δεν έγινε καταγγελία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement