Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συναυλία έκπληξη με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια συνεργασία έκπληξη, από αυτές που γίνονται μια φορά στα δέκα χρόνια (και αν), θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε οι Έλληνες στα τέλη του Οκτωβρίου.

Το φετινό καλοκαίρι αποτέλεσε ίσως το πιο… συναυλιακό καλοκαίρι όλων των εποχών στην Ελλάδα και έτσι το πρόγραμμα των συναυλιών στη χώρα μας δεν θα μπορούσε να κλείσει με τίποτα λιγότερο από αυτό.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κλείσει την άκρως επιτυχημένη περιοδεία του με μια συναυλία στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον 50 Cent.

Ένας από τους πιο αγαπητούς έλληνες τραγουδιστές της γενιάς του και ο ένας από τους μεγαλύτερους ράπερ παγκοσμίως θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στις 29 Οκτωβρίου, προκειμένου να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό κάτι που σίγουρα δεν έχει ξαναδεί.

Μαζί τους η Josephine, ο FY και οι Kings, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν και οι Light και Rack.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«This is ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ concert at 29/10 with my friend @50cent. ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ» έγραψε στην ανάρτησή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτηση

Ποιος είναι ο 50 Cent

Ο Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος (Curtis James Jackson III, 6 Ιουλίου 1975), γνωστός από το καλλιτεχνικό του όνομα 50 Cent, είναι Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός. Έγινε γνωστός με την κυκλοφορία των άλμπουμ του Get Rich or Die Tryin (2003) και το The Massacre (2005).

Το Get Rich or Die Tryin έχει γίνει 8 φορές πλατινένιο από την RIAA και πώλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Το άλμπουμ του The Massacre έχει γίνει 5 φορές πλατινένιο από την RIAA και πώλησε 11 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς.

Γεννήθηκε στο Κουίνς της Νότιας Τζαμάικα και ξεκίνησε την διακίνηση των ναρκωτικών στην ηλικία των 12 κατά την δεκαετία του ’80. Αφού σταμάτησε την διακίνηση προκειμένου να ασχοληθεί με την καριέρα του ως ράπερ, πυροβολήθηκε με εννιά σφαίρες σε μία επίθεση εναντίον του στις 24 Μαΐου του 2000.

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ με τίτλο «Guess Who’s Back?» το 2002, ο Τζάκσον ανακαλύφθηκε από τον ράπερ Eminem και υπέγραψε συμβόλαιο στην Interscope Records. Με την βοήθεια του Eminem και του Dr. Dre, ο οποίος συνετέλεσε στην πρώτη του μεγάλη προωθητική επιτυχία, ο Τζάκσον μετατράπηκε σε έναν από τους πιο εμπορικούς ράπερ διεθνώς.

Το 2003 ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία G-Unit Records, η οποία απέκτησε συμβόλαια με αρκετούς επιτυχημένους ράπερ όπως ο Young Buck, Λόιντ Μπανκς, και ο Τόνι Γιέγιο.

Ο Τζάκσον υπήρξε σε κόντρα με άλλους ράπερ όπως οι Ja Rule, Φατ Τζο, Jadakiss, Cam’ron, Ρικ Ρος, και παλιότερα μέλη της G-Unit, τον Game και τον Young Buck. Ο ίδιος έκανε βήματα στον χώρο της υποκριτικής, με εμφανίσεις στην ήμι-αυτοβιογραφική ταινία Get Rich or Die Tryin το 2005, στην ιρακινή πολεμική ταινία Home of the Brave το 2006, και στην ταινία Righteous Kill το 2008.

Ο 50 Cent είναι από τους πλουσιότερους Χιπ Χοπ καλλιτέχνες, έχοντας καθαρό κέρδος υπολογιζόμενο άνω των 440 εκατομμυρίων δολαρίων το 2007, με τον 50 Cent να φτάνει στην θέση του 6ου καλύτερου καλλιτέχνη την δεκαετία 2000-2009 decade από το περιοδικό Billboard.

Επίσης φτάνοντας την 4η θέση στους κορυφαίους άντρες καλλιτέχνες και την 3η στους κορυφαίους ράπερ μετά τον Eminem και τον Nelly. Ακόμα ήρθε 6ος στους πιο επιτυχημένους Hot 100 καλλιτέχνες μεταξύ 2000-2009 από το Billboard Magazine.

Το Billboard επίσης τον ονόμασε ως No1 Ραπ καλλιτέχνη της δεκαετίας 2000-2009. Το άλμπουμ Get Rich or Die Tryin κατετάγη 12ο καλύτερο της δεκαετίας 2000-2009 από το Billboard και το άλμπουμ The Massacre κατετάγη 37ο καλύτερο άλμπουμ της δεκαετίας 2000-2009 από το Billboard.

IN.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement