Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών: Μαζί στη ζωή και στο θάνατο

Δημοσιεύθηκε

στις

Για ακόμα μια φορά με αίμα βάφτηκε η εθνική οδός, με θύματα τον 54χρονο Θεόφιλο Καρλέτση και την σύζυγό του, Ελένη Τσακούλη, 43 ετών, ενώ τραυματίας νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας, που μετέφερε, σύμφωνα με πηγές, σταφίδα στο Αίγιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέικων, όταν τα δύο οχήματα, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα.

Τραγικό παιχνίδι

Η είδηση του θανάτου του ζευγαριού από την Αμαλιάδα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς και οι δύο ήταν πολύ γνωστοί στην περιοχή. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας όμως, εκτυλίχθηκε και για τον οδηγό της νταλίκας ο οποίος εκτελώντας το καθημερινό του δρομολόγιο, δεν μπορούσε να φανταστεί πως στο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, θα επέβαιναν δύο συντοπίτες του, τους οποίους γνώριζε.

Η ασύλληπτη τραγωδία, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ηλεία, με γνωστούς και φίλους του ζευγαριού να μην μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα διερευνώνται από την αρμόδια υπηρεσία Τροχαίας της Πάτρας. 

www.patrisnews.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement