Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Να δοθεί το όνομα του Δ. Αλεξίου στο πάρκο της Παραλίας – Προτείνει η Συντονιστική στην Δημοτική Αρχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Να δοθεί το όνομα του Δημητρίου Αλεξίου στον χώρο των 17 στρεμμάτων που είχε αγοραστεί από τον Δήμο και είχε χαρακτηριστεί ως χώρος άθλησης και πάρκο θα προτείνει στον Δήμο Πατρέων η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, τιμώντας την μνήμη ενός ιδεολόγου αγωνιστή της Παραλίας.
Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση της 3οης Σεπτεμβρίου 2022 ενόψει και της συνάντησης που θα εχουν την Δευτέρα μετον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγωνα της ΠΑραλίας αναφέρουν τα εξής:
“Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στα μέλη της επιτροπής η απροσδόκητη απώλεια του Δημήτρη Αλεξίου, ενός θαυμάσιου ανθρώπου, εξαιρετικού μέλους της τοπικής κοινωνίας. Ενός ιδεολόγου αγωνιστή για τα προβλήματα της Παραλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ενός ανθρώπου με κοινωνική καταξίωση που για πολλές δεκαετίες αγωνίστηκε στο πλευρό των δημοτών, με ήθος, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Ενός ανθρώπου που πρωτοστάτησε ως δημοτικός σύμβουλος με όραμα έναν Δήμο παραγωγικό, δημιουργικό, δημοκρατικό. Έδωσε τη δική του μάχη στην Παραλία ώστε να αποκτήσει ο Δήμος μας χώρους κοινωφελής και κοινόχρηστους, όπως η αγορά του οικοπέδου των 17 στρεμμάτων που είχε χαρακτηριστεί πάρκο και χώρος άθλησης.
Η Επιτροπή αγώνα έχασε ένα επίλεκτο μέλος της, έχασε τον συντονιστή της, τον συνδετικό της κρίκο, τον άνθρωπο που ένωνε με τις ιδέες του, τις απόψεις του, τις προτάσεις του.
Για να τιμήσουμε τη μνήμη του αποφασίσαμε να προτείνουμε στο Δήμο Πατρέων στο συγκεκριμένο χώρο να δοθεί το όνομα Δημήτρης Αλεξίου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αθανασόπουλος Αποστόλης
Ζαφειρόπουλος Αθανάσιος
Ψυχογιόπουλος Παναγιώτης
Σωτηρόπουλος Παναγιώτης
Φωτοπούλου Αγγελική”


Ροή ειδήσεων

Advertisement