Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Καβάλα: Το σημείωμα που άφησε ο κτηνοτρόφος λίγο πριν σκοτώσει γυναίκα και παιδί

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκαλεί το έγκλημα στη Λεκάνη Καβάλας, όπου ένας άντρας 56 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και το μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, με περισσότερα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της γυναίκας και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.

Η ένταση και το σημείωμα

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι έγινε, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον 56χρονο ως έναν άνθρωπο «ψυχρό και κυνικό».

Μιλώντας στο OPEN, ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού ανέφερε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, λόγω του χωρισμού τους, αλλά και λόγω του παιδιού που είχαν αποκτήσει πριν από λίγους μήνες.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, που τελευταία σύμφωνα με τον φίλο του είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την γυναίκα με την οποία το έφεραν μαζί στην ζωή και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι βρήκαν ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».


Ροή ειδήσεων

Advertisement