Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Το Ταγκό της Πάτρας»- Απόψε η χοροθεατρική παράσταση από την «Περί Χορού Εμμέλεια»

Published

on

Η «Περί Χορού Εμμέλεια» παρουσιάζει την χοροθεατρική παράσταση «Το Ταγκό της Πάτρας» σήμερα στις 20:30, στο θέατρο Όροφως (Όθωνος Αμαλίας 115).

Η χοροθεατρική παράσταση (η 7η κατά σειρά)  «Το Ταγκό της Πάτρας» είναι μια φανταστική κοινωνική ιστορία, που υφαίνεται μέσα στον χωροχρόνο της Ιστορίας. Μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι στο παρελθόν, ζωντανεύουν εποχές ακμής και παρακμής. Μια ιστορία αγάπης που ξεκινά το 1920 ανθίζει και πάλι το 1980 κρατώντας ενωμένο το παρελθόν με το παρόν. O δεσμός είναι το Ταγκό και όλα στροβιλίζονται στο ρυθμό του! Στρώμα πάνω στο στρώμα αποτίθεται ο χρόνος κι εμείς βάζουμε ένα λιθαράκι μνήμης και μικρούς προβληματισμούς σαν φόρο τιμής στην πόλη της καρδιάς μας, που από της ιδρύσεώς της υπήρξε πάντα μια πολυπολιτισμική πρωτεύουσα. Μια βουτιά στο παρελθόν λοιπον μέσα από την εκφραστικότητα του Τάνγκο, την τόσο πλούσια σε αισθήσεις και αισθήματα, γιατί αυτός ο χορός της ταιριάζει!

Οι χορογραφίες είναι των Ανδρέα Παυλόπουλου, Σταύρου Κουτουλογένη, Γιώτας Βλάχου και Αμιδέας Πουρνάρα, ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία της Nόπης Γραικούση.

Εισιτήρια των 12€ θα διατίθενται  στην είσοδο του θεάτρου πριν την παράσταση.

Για κρατήσεις θέσεων/πληροφορίες: 694 471 2985.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement