Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ των εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» στις κορυφαίες του κόσμου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα σπουδαίο ταξίδι γεμάτο επιτυχίες και μεγάλες συγκινήσεις για την ομάδα μπάσκετ των αγοριών των Εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» έφτασε στο τέλος του.
Κατακτώντας το τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος τον περασμένο Μάϊο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, εκπροσώπησε τη χώρα μας επαξίως στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο
Βελιγράδι στις 20-28/9/22, καταλαμβάνοντας την ιδιαιτέρως τιμητική 7η θέση στο κόσμο.
Οι δέκα μαθητές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και σε αυτή τη διοργάνωση, με πολύτιμο συμπαραστάτη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Αραμπατζή Ιωάννα, αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια όλων μας, γιατί έφτασαν τα ελληνικά χρώματα πολύ ψηλά, ξεπερνώντας πολλές αντιξοότητες
που αντιμετώπισαν (π.χ. απουσίες λόγω τραυματισμών).
Αναμφισβήτητα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλη την αποστολή. Οκτώ ημέρες παραμονής στην πρωτεύουσα της Σερβίας, πέντε συναρπαστικοί αγώνες με ομάδες από τρεις διαφορετικές ηπείρους, γνωριμία με νέους της ίδιας ηλικίας, με τους οποίους μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους και θα τους συνοδεύουν σε κάθε βήμα τους.
Οι υπεύθυνοι των εκπαιδευτηρίων δήλωσαν: «Ευχόμαστε ολόψυχα τα παιδιά μας να ζήσουν παρόμοιες χαρές και στο μέλλον και να πετύχουν όλους τους στόχους που θα θέσουν στη ζωή τους. Ευχαριστήσουμε ακόμα από καρδιάς την ομάδα Μπάσκετ του Προμηθέα, καθώς οι μαθητές μας που έλαβαν μέρος στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ», και προετοιμάζονται άρτια στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Καστελλόκαμπο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με θαυμάσια αποτελέσματα σε υψηλό επίπεδο (τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές).»

Ροή ειδήσεων

Advertisement