Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μακριά η πολιτική από το ποδόσφαιρο- Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Όταν η πολιτική έχει εισχωρήσει ακόμα και στο ποδόσφαιρο τότε μην περιμένουμε τίποτα καλύτερο.

Δυστυχώς η διαμάχη ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ συνεχίζεται και αυτοί που φυσικά πληρώνουν το «μάρμαρο» είναι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που θέλουν απλά να κάνουν το χόμπι τους.

Τις όποιες διαφορές έχουν πολιτεία και ΕΠΟ να τις λύσουν άμεσα και να μην «τιμωρούν» τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον αθλητισμό.

Μόνο στην Ελλάδα Οκτώβριο μήνα παίζουν οι ομάδες ακόμα φιλικά παιχνίδια. Είναι ντροπή και αυτό έχεις ως αντίκτυπο το ελληνικό ποδόσφαιρο να δέχεται συνεχώς «σφαλιάρες» στην Ευρώπη.

Πόσο ακόμα άνθρωποι που κάνουν το χόμπι τους, μικρά παιδιά που θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους πρέπει να βάλλονται από συμφέροντα των μεγάλων;

Πρέπει να μπει μια τελεία στην όποια διαμάχη για το καλό του αθλητισμού αλλά και των παιδιών που θέλουν να αθληθούν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

Από την άλλη μεριά η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας καλεί την Τετάρτη (5/10) τους εκπροσώπους των ομάδων για να τους ενημερώσει σχετικά με το μητρώο αλλά και την αναστολή των πρωταθλημάτων που αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (30/9).

Αναλυτικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας καλεί τους Εκπροσώπους των Ερασιτεχνικών Σωματείων της Αχαΐας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. την Τετάρτη 05-10-2022 και ώρα 19.30 στο Ενωσιακό Γήπεδο «Α. Κάνιστρας» για ενημέρωση σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και την αναστολή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων που αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. την Παρασκευή 30-9-2022».


Ροή ειδήσεων

Advertisement