Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έγκλημα στην Εφύρα – Η άρνηση για χρήματα μπορεί να «όπλισε» το χέρι του δράστη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η – σύμφωνα με πληροφορίες – αιφνιδιαστική επίσκεψη του γενικού επιθεωρητή της Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος – αντιστράτηγου Γιώργου Κανέλλου τις προηγούμενες ημέρες στον Πύργο σηματοδοτεί και την επίσπευση των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Χαράλαµπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα.

Ο κ. Κανέλλος ήρθε στην Ηλεία για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών αφού σήμερα συμπληρώνονται αισίως δύο εβδομάδες και ο δράστης του στυγερού εγκλήματος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Τα  στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν μπορούν να θεωρηθούν αδιάσειστα προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις, ακόμα και αν πλέον σε ό,τι αφορά τους ύποπτους το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει έπειτα από πολλές και πολύωρες καταθέσεις, αντιφάσεις και μαρτυρίες.

Στο κάδρο της Αστυνομίας, υπάρχον δύο άτομα από το κοντινό περιβάλλον του θύματος τα οποία συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψίες ωστόσο με δεδομένη την έλλειψη στοιχειών και εν αναμονή των αποτελεσμάτων του DNA, από τα Εγκληματολογικά, οι υποψίες είναι απλά… υποψίες και όχι αποδείξεις.

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο του δολοφόνου του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να είχε και συνεργό, οι Αρχές προσανατολίζονται στο οικονομικό καθώς μια πιθανή άρνηση του 68χρονου σε κάτι που του ζητήθηκε το οποίο μπορεί να σχετιζόταν με χρήματα, φέρεται να «όπλισε» το χέρι του δράστη ο οποίος ξέσπασε με μανία στον αδικοχαμένο συνταξιούχο, καταφέρνοντας του 40 τραύματα σε κεφάλι και αυχένα.

Η Αστυνομία δείχνει να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα με την μέθοδο του αποκλεισμού, αφού από τις καταθέσεις συγχωριανών δεν προέκυψε κάποια διαφορά του θύματος με κάποιον εξ’ αυτών  ενώ και το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί αφού από το σπίτι δεν έλειπαν ούτε χρήματα ούτε άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

 

Έγκλημα στην Εφύρα – Η άρνηση για χρήματα μπορεί να «όπλισε» το χέρι του δράστη


Ροή ειδήσεων

Advertisement