Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Νίκος Δίβρης: Δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον στηρίζουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκος Δίβρης: Ένα όνομα μία ιστορία. Αυτό το ξέρετε, είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

 

Το αγαπητό παιδί της πατραϊκής και όχι μόνο νύχτας έχοντας πολλούς φίλους τόσο στο καλλιτεχνικό στερέωμα όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο gnomip “Ευχαριστώ τους φίλους μου επιχειρηματίες και τραγουδιστές που με στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια”

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ξεχνά τους ανθρώπους που είναι δίπλα του και τους ευχαριστεί πάντα. Άλλωστε τον στηρίζουν και τους στηρίζει χρόνια.

Στην κεντρική φωτογραφία μαζί με τον αδελφικό του φίλο Σπύρο Δήμου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονταιΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "86 ADMIR AL NY"Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και γυαλιά ηλίουΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γένιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος


Ροή ειδήσεων

Advertisement