Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με το βλέμμα στη Σούπερ Λιγκ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Δύο ματς στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στο πρώτο χρονικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ στο δεύτερο, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, στο πρώτο της επίσημο ματς στο «OPAP Arena».

 

Τα πιο έγκυρα & αξιόπιστα προγνωστικα στοιχηματος

 

  1. ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (18:00)

 

Ο ΠΑΣ με συγκομιδή 4 βαθμούς έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες 5 αγωνιστικές και τώρα αρχίζει να γίνεται πιο βατό. Όλοι οι βαθμοί του ήρθαν στα Ιωάννινα, όπου παίζει πιο επιθετικά απ’ ότι εκτός έδρας. Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να κοντράρει την ΑΕΚ, ωστόσο νωρίτερα έτρεχε αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Πολλές οι λύσεις για τον κόουτς Αναστασίου, διαθέτει μεγάλο βάθος μεσοεπιθετικά το ρόστερ. 

Δύσκολη η πρόβλεψη για σημείο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πάντως, και οι δύο ομάδες επιθετικά έχουν οντότητα και παίζεται το G/G σε απόδοση 2.05.

  1. ΑΕΚ – Ιωνικός (20:00)

 

Επιστρέφουμε στην ελληνική Super League. Ιστορικό το πρώτο ματς της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, δεν θα πέφτει… καρφίτσα στις εξέδρες. Ο Ιωνικός, με μόλις 1 βαθμό σε 5 ματς, πιέζεται αρκετά και φιλοδοξεί να χαλάσει τη γιορτή των γηπεδούχων. 

Πολύ δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων, το φαβορί μοιάζει ακλόνητο. Θα κάνουμε παιχνίδι με τον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης, κρατώντας δύο επιλογές, τον Πινέδα σε απόδοση 7.30 και τον Αραούχο σε απόδοση 5.00.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement