Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Τίποτα δεν είναι σίγουρο στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλα δείχνουν μέχρι αυτή την στιγμή ότι η Super League 2 θα ξεκινήσει στις 16/10. Φυσικά στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες μπορεί να ανατραπούν.

Μεθαύριο ωστόσο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να πάρει οριστικές αποφάσεις για την υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού έτσι ώστε να συμπληρωθεί το παζλ για το νέο πρωτάθλημα.

Χθες πάντως η ΕΕ της ΕΠΟ στην συνεδρίασή της ενέκρινε τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023 όπως και την πρόταση της Super League 2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΙ

Η ομάδα της Παναχαϊκής αναμένει να δει τι θα αποφασιστεί την Πέμπτη από την ΕΕ της ΕΠΟ έτσι ώστε να σχεδιάσει το πώς θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Δηλαδή αν έχουμε σέντρα στις 16/10 πιθανόν να μην προγραμματίσει κανένα φιλικό ενώ σε αντίθετη περίπτωση σίγουρα θα ψάξει για αντίπαλο.

Χθες οι κοκκινόμαυροι πήραν το προγραμματισμένο ρεπό τους μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που συνέτριψαν στην Καβάλα τον Βύρωνα με 5-0 και σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο. Η προπόνηση όπως είναι γνωστό από την στιγμή που έχει κλείσει το γήπεδο της Αγυιάς για συντήρηση του χλοοτάπητα θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

*Από τη σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Χαράλαμπος Κ. Γαλαριώτης

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement