Connect with us

Ποδόσφαιρο

Άγγιξε το θαύμα η Εθνική Νεανίδων

Published

on

 

Η Εθνική Νεανίδων πήρε ισοπαλία (1-1) από την πολύ δυνατή Ολλανδία, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει

Η Εθνική Νεανίδων αν και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο χθες απέναντι στην Ολλανδία, στην πρεμιέρα της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19, στη συνέχεια στάθηκε πολύ άτυχη, καθώς η λήξη τη βρήκε ισόπαλη 1-1 με τις παίκτριες των «οράνιε».

Η Εθνική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, χάνοντας την πρώτη της καλή ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό, με το τετ-α-τετ της Γιαννακά να περνά λίγο άουτ. Στη συνέχεια, οι Ολλανδέζες ισορρόπησαν το παιχνίδι, με την Σι Τζόνα, στο 18ο λεπτό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της Γρίβα. Όμως η Ελλάδα ανέβασε την απόδοσή της και στο 37ο λεπτό προηγήθηκε με γυριστή κεφαλιά της Γιαννακά (1-0) μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πλακιά.

Στην επανάληψη η Εθνική προσπάθησε να κρατήσει τα ηνία, η Ολλανδία από την πλευρά της ήταν καλύτερη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και βρήκε δίχτυα στο 78ο λεπτό με το σουτ της Κεούκελλαρ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αν και πιέστηκαν από τις αντιπάλους τους, κατάφεραν να κρατήσουν τον έναν βαθμό, ωστόσο στην εκπνοή έπαιξαν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Χαλατσογιάννη στο 90ο λεπτό.

ΕΛΛΑΔΑ: Γρίβα, Σαργιώτη (69′ Κοκμότου), Παπαϊωάννου, Πλακιά (88΄Γεωργουλά), Γιαννακά, Κωστοπούλου (93′ Παυλοπούλου), Ντάρζανου (69′ Κρομύδα), Καλέση, Καρυπίδη, Ραπάνη, Χαλατσογιάννη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Λίετινγκ, Καπτέιν Βίκε, Γουόκ (46′ Ντε Κλόνια), Βαν Γκοολ, Σι-Τζόνα (46′ Κεουκέλλαρ), Λακρουά, Χουιζένγκα (57΄Τολχοεκ), Νοόρντμαντ, Χένρι, Ντε Ρίντερ (74′ Κρούεζε), Βαν Έντε (46′ Κάρντιναλ).

ΣΤΙΣ 7/10 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Επόμενος αγώνας της Εθνικής Νεανίδων είναι προγραμματισμένος για τις 7/10 στις 16:00 απέναντι στη Σουηδία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική, όπου θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους. Από την άλλη για την ίδια αγωνιστική ημέρα (12:30) θα παίξουν Ολλανδία-Τουρκία, ενώ η 3η αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19, περιλαμβάνει τις παρακάτω συναντήσεις: (10/10-12:00): (Παμπελοποννησιακό Στάδιο): Τουρκία-Ελλάδα, (Παπαχαραλάμπειο): Ολλανδία-Σουηδία.

*Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19, η Σουηδία νίκησε 1-0 την Τουρκία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σουηδία                1-0          3

Ελλάδα               1-1         1

Ολλανδία              1-1          1

Τουρκία                0-1         0

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement