Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διεθνής διάκριση για Δ. Γούμενο και Ε. Παπαχρήστο-Υπηρετούν στο Νεφρολογικού- Μεταμοσχευτικό Κέντρο του ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα σημαντική διεθνής διάκριση των ιατρών του Νεφρολογικού και Μεταμοσχευτικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Μετά την ολοκλήρωση της τετραετούς θητείας του Δημητρίου Γούμενου, Καθηγητού Παθολογίας-Νεφρολογίας ως μέλους του Δ.Σ. (Council) της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας (ERA-EDTA), ο Ευάγγελος Παπαχρήστου, Αναπλ. Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας, εξελέγη μέλος στο Δ.Σ. της Νεφρολογικής Εταιρείας των Μεσογειακών χωρών.

«Πρόκειται για σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την υψηλού επιπέδου κλινική, ερευνητική και επιστημονική δραστηριότητα και την αποδοχή της από ιατρούς άλλων χωρών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον αγαπητό συνάδελφο κ. Αθανάσιο Διαμαντόπουλο, Νεφρολόγο- Αρχαιολόγο, Τέως Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Ιστορίας της Ιατρικής και της Διεθνούς Εταιρείας Ιστορίας της Νεφρολογίας.

Συνεχίζουμε με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών, την περαιτέρω ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων και την εξωστρέφεια», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας και διευθυντής του Νεφρολογικού και Μεταμοσχευτικού Κέντρου Δημήτριος Γούμενος και ο διοικητής του ΠΓΝΠ δρ. Δημήτριος Μπάκος.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement