Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

“Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο” ανέφεραν οι εκπρόσωποι των σωματείων

Δημοσιεύθηκε

στις

Αρκετά σωματεία, όχι όλα όμως έδωσαν το παρών στην χθεσινή συνάντηση των διοικούντων την ΕΠΣ Αχαΐας με τους εκπροσώπους αυτών στο «Α. Κάνιστρας». 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Άγγελο Δανιήλ να αναφέρει ότι η πολιτεία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και να παίρνει αποφάσεις και γι’ αυτό το λόγο τασσόμαστε υπέρ της αναστολής του πρωταθλήματος και όχι κατά του μητρώο.

Στην συνέχεια ο Αγγελος Δανιήλ ανέφερε ότι: “Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα επέλθει συμφωνία των δύο πλευρών, αφενός διότι η FIFA έχει βάλει νομικό σύμβουλο και ψάχνει εάν μπορεί να παρεμβαίνει η πολιτεία στην ΕΠΟ, αφετέρου θα συζητήσουν εκ νέου οι δύο πλευρές. Ίσως να το γνωρίζουμε αυτό σε δύο εβδομάδες, καθώς τότε πιστεύω ότι θα έχει λυθεί το όποιο θέμα. Πάντως τα όποια κενά δημιουργηθούν με την μη έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας μπορούν να καλυφθούν…».

Από την άλλη μεριά οι εκπρόσωποι των σωματείων βροντοφώναξαν ότι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να παίξουν ποδόσφαιρο ενώ παράλληλα ανέφεραν ότι ήδη έχουν δαπανήσει αρκετά χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Κάποιοι μάλιστα κατηγόρησαν την ΕΠΟ ότι δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ πολλοί ανέφεραν ότι η ΕΠΣ Αχαΐας έπρεπε να κάνει έκτακτη Γ.Σ. πριν από αυτή της ΕΠΟ έτσι ώστε να αποφασίσουν οι ίδιοι οι παράγοντες.

Ο Άγγελος Δανιήλ απάντησε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί είναι παράνομο και θα κηρυχθεί έκπτωτος. Με λίγα λόγια δεν βγήκε κανένα συμπέρασμα με την ΕΠΣ Αχαΐας στην ουσία να αναφέρει ότι περιμένουμε να αποφασίσει η FIFA.

Ροή ειδήσεων

Advertisement