Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ψάχνει… φιλικό με Πάτραι η Παναχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα στην ομορφότερη χώρα του πλανήτη αλλά και σ’ αυτή που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά φαντάζει απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 15-16 Οκτωβρίου.

Αυτό αναμένεται να το μάθουμε σήμερα που συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προκειμένου να πάρει αποφάσεις. Πάντως και να παρθεί η απόφαση να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχουν καταρτιστεί οι δύο όμιλοι όπως επίσης δεν γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα αγωνίζονται.

Με λίγα λόγια η Παναχαϊκή ψάχνει να βρει φιλικό παιχνίδι έτσι ώστε οι κοκκινόμαυροι να μην μείνουν άπραγοι και το «μπαλάκι» έπεσε στο Πάτραι. Η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με τους «πράσινους» για να διεξαχθεί το μεταξύ τους φιλικό κεκλεισμένων όμως των θυρών διότι θα έχει προπονητικό χαρακτήρα όμως δεν υπάρχει γήπεδο. Αυτό διότι στον χώρο του Πανεπιστημίου κάνει ήδη προπόνηση τόσο η Παναχαϊκή όσο και οι εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WU19 και αυτό επιβαρύνει την κατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα.

Οπότε η διοίκηση ίσως ψάξει είτε για άλλο αγωνιστικό χώρο είτε να κλείσει κάποιο άλλο φιλικό εκτός Πατρών.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ’70 ΣΤΗΝ Κ19

Επίσκεψη στην προπόνηση της Κ19 θα πραγματοποιήσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ευρώπης του ’70 έτσι ώστε να μιλήσουν στους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές.

Μια πολύ καλή πρωτοβουλία της Διοίκησης της Παναχαϊκής θέλοντας να μεταλαμπαδεύσουν τις εμπειρίες που έζησαν φορώντας την κοκκινόμαυρη φανέλα στην Ευρώπη.

Το ραντεβού των παλαιμάχων είναι στις 3:30μ.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς και μετά μαζί με τον προπονητή της Παναχαϊκής Σούλη Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό Χρήστο Μικέ θα αναχωρήσουν για το γήπεδο των Πετεινών.

Οι Ευρωπαίοι κοκκινόμαυροι που θα βρεθούν είναι οι Σπετζόπουλος, Τζανετουλάκος, Ανδρούτσος, Καλφίν, Λεβέντης, Παππάς, Στραβοπόδης, Πλιάτσικας, Αυγερινόπουλος και Σπυρόπουλος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement