Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Λ. Αυγενάκης υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» την Πρωταθλήτρια Εθνική ομάδα Πυγμαχίας Π-Κ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το «παρών» στην υποδοχή της ελληνικής αποστολής πυγμαχίας που επέστρεψε προχθές στο «Ελ. Βενιζέλος» από το Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας.

«Τα εθνικά μας γάντια διέπρεψαν στα ρινγκ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων και Κορασίδων! Τα 13 κορίτσια και αγόρια της ελληνικής αποστολής επέστρεψαν από την Ιταλία με έξι μετάλλια: Άννα-Μαρία Τριφύλλη (46 κιλά), Βασίλης Τόπαλος (60 κιλά), Εμμανουήλ Φωτιάδης (63 κιλά), Παναγιώτα Κουζιλού (57 κιλά), Μαρία Γεωργοπούλου (48 κιλά), Μαριεύα Ντασιονάκη (63 κιλά).

Ο υφυπουργός τόνισε: «Τους υποδέχθηκα, τους έδωσα συγχαρητήρια, όπως και στους προπονητές τους, αλλά και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χάρη Μαριόλη, καθώς είναι εμφανέστατο ότι με τη νέα διοίκησή του έχουν ξανανοίξει… λεωφόροι δόξας και ανάπτυξης για το άθλημα! Ανθίζει και πάλι η πυγμαχία μας και το μέλλον της είναι ευοίωνο».

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΒΑ

Η αποστολή της Παναχαϊκής επέστρεψε αργά προχθές το βράδυ στην Πάτρα με το χάλκινο μετάλλιο της Μαρίας Γεωργοπούλου, τις πέμπτες θέσεις της Μαρίας Κάντζαρη, της Λαμπρινής Γιαννακοπούλου και την άτυχη απόφαση για τον Γιώργο Πλέα που στέρησε ένα ακόμη μετάλλιο. Επόμενος σταθμός για την Αντωνία Γιαννακοπούλου και την Χρυσούλα Πλέα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών που αναμένεται να αγωνισθούν αντίστοιχα σε 54κ. και 52κ. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου 11-23 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στους προπονητές που θα συνοδεύσουν την αποστολή θα είναι ο Νίκος Πλέας που επίσης συμμετείχε και στην Ιταλία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement