Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Έλον Μασκ: Δεν θέλω το Twitter για τα χρήματα – Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα μέσο που να εμπιστεύονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να διεκδικεί την εξαγορά του Twitter και σε συνέντευξη που έδωσε, παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο παθιασμένος με την συγκεκριμένη πλατφόρμα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος μίλησε στους ft.com και ανέφερε πως ότι κάνει είναι γιατί θέλει να έχουν οι άνθρωποι μια πλατφόρμα που θα εμπιστεύονται, ώστε «να μοιράζονται ιδέες με διαφάνεια».

«Δεν θέλω το Twitter για τα χρήματα. Δεν είναι ότι θέλω να αγοράσω κάποιο γιοτ και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω. Δεν έχω κανένα σκάφος. Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να έχουν το πιο αξιόπιστο και περιεκτικό εργαλείο για να μοιράζονται ιδέες με διαφάνεια, ώστε να μπορούν να το εμπιστεύονται», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «χαζολογάω στο Twitter… συχνά μπλέκω σε μπελάδες… Δεν ξέρω, θεωρώ ότι η αυτοέκφραση στο Twitter είναι τρελά θεραπευτική. Είναι ένας τρόπος για να περάσω το μήνυμα στο κοινό».

Σημειώνεται, ότι τον Απρίλιο, ο ιδιοκτήτης των Tesla και SpaceX προσέφερε 44 δισεκατομμύρια δολάρια για το Twitter, αλλά στη συνέχεια απαίτησε να ελεγχθούν τα στοιχεία της εταιρείας και ο αριθμός των fake λογαριασμών που χρησιμοποιούνται.

Σύμφωνα με τον Μασκ, το κοινωνικό δίκτυο υποτίμησε τον αριθμό των λογαριασμών αυτών, ενώ δεν παρείχε επίσης επαρκείς πληροφορίες όταν του ζητήθηκε. Ήταν επίσης δυσαρεστημένος με την πολιτική προσωπικού της εταιρείας. Αργότερα, στις 8 Ιουλίου, ο Μασκ ενημέρωσε το Twitter ότι αρνείται να το αγοράσει. Το κοινωνικό δίκτυο κατέθεσε αγωγή κατά του επιχειρηματία.


Ροή ειδήσεων

Advertisement