Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θρήνος για γνωστό επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από την ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Αλέξης Παναγιωτόπουλος βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του κι όλους όσους τον είχαν γνωρίσει.

Καταγόταν από πολυμελή οικογένεια (Είχε 10 αδέλφια). Είχε τελειώσει το Πρακτικό Γυμνάσιο Πύργου και εν συνεχεία σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παρά τις σπουδές του επέλεξε να μην ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση (Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ) και να αφιερωθεί στην υπηρεσία του Θεού και των συνανθρώπων του, βοηθώντας με αφανείς δωρεές αυτούς που είχαν ανάγκη.

Ήταν βαθιά θρησκευόμενος. Ήταν ένας άνθρωπος του Θεού. Ένας άγγελος επί γης. Ένας σύγχρονος λαϊκός Άγιος. Έζησε απλά, απέριττα, με το κομποσκοίνι του και με προσευχή. Βρίσκονταν συνεχώς στην εκκλησία του Άγιου Διονυσίου Πύργου, όπου υποδεχόταν τους προσκυνητές με μεγάλη ευγένεια και καλοσύνη. Τα στοιχεία του χαρακτήρα του και οι επιλογές του τον έκαναν να ξεχωρίζει.

Η απουσία του θα είναι μεγάλη και θα λείψει απ όλους, όσους τον είχαν γνωρίσει.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11.30 στο εκκλησάκι Υπεραγία Θεοτόκος στα Κερτιζέϊκα Δουνείκων. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement