Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σοκ:53χρονος φέρεται να εξέδιδε 12χρονη έναντι χρημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του 53χρονου στον Κολωνό όπου διατηρούσε το σούπερ μάρκετ, στο άκουσμα των κατηγοριών που τον βαραίνουν για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης την οποία μάλιστα φέρεται να εξέδιδε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη βοηθούσε στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε.

Γείτονας του 53χρονου δηλώνει σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης ενώ αδυνατεί να πιστέψει τα όσα καταγγέλονται για φίλο του.

«Πάθαμε σοκ. Πιστεύω ότι κάτι έχει γίνει λάθος. Ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, είναι καταστηματάρχης έχει πολύ καλό όνομα και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο, το κορίτσι το βοηθούσε όπως και εμείς του δίναμε σουβλάκια, εδώ ήταν στην πλατεία με τα μικρότερα αδέρφια του.

Όλα αυτά που βρέθηκαν είναι αντίκες από το πόλεμο. Μάζευε πράγματα, είναι το πάθος του, μάζευε κι όπλα και ψυγεία τα πάντα. Το κοριτσάκι μάζευε κανένα ράφι και εκείνος το βοηθούσε του έδινε παγωτό σε αυτό και στα αδέρφια του. Αν αυτό είναι αλήθεια πέφτω από τα σύννεφα».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. Τα ραντεβού κλείνονταν στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ, στα Σεπόλια, και οι ανόσιες πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement