Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δικάζεται την Παρασκευή 61χρονος για παιδική πορνογραφία

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ΜΟΔ της Λευκάδας δικάζεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ο 61χρονος Αγρινιώτης, γνωστός επαγγελματίας και πατέρας ενός παιδιού που πριν απο δέκα μήνες περίπου, είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Το δικαστήριο επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά πήρε αναβολή για την Παρασκευή.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για κατ’ εξακολούθηση προμήθεια, κατοχή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και σε πλήθος αυτών με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων κάτω των 12 ετών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του στις 14 Δεκεμβρίου του 2021 μετά από ενημέρωση από τις αρχές των ΗΠΑ για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην οποία εμπλέκονταν τέσσερις συνολικά Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του 60χρονου οικογενειάρχη, βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Ο συλληφθείς φέρεται να «κατέβασε» συνολικά πάνω από 100 αρχεία και στον υπολογιστή του βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες και video με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement