Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΠΑΤΡΑΣ-Yιοθετήθηκε η πρότασή της

Δημοσιεύθηκε

στις

Η συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας προκάλεσε την ικανοποίηση και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Πάτρας, η οποία είχε προτείνει τη συγκεκριμένη δράση από τον Οκτώβριο του 2020.

Τότε οι εκπρόσωποι της φοιτητικής παράταξης είχαν συναντηθεί με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών ζητώντας διευκολύνσεις για το σύνολο της φοιτητικής κοινότητας από τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις εστίασης, σε μία προσπάθεια αφενός να στηριχθεί η τοπική αγορά κι αφετέρου, οι φοιτητές που διαχρονικά στηρίζουν την πόλη να έχουν ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να κάνουν τις αγορές τους από τις επιχειρήσεις της πόλης. Μάλιστα, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Πάτρας είχε προτείνει τη δημιουργία μιας εκπτωτικής κάρτας, η οποία θα χορηγείται σε όλους τους φοιτητές και θα παρέχει το δικαίωμα μειωμένων τιμών στα τοπικά καταστήματα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έγινε δεκτή η πρότασή μας. Θεωρούμε πως κάτι τέτοιο θα βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό τους χιλιάδες φοιτητές του Πανεπιστημίου να ανταπεξέλθουν καλύτερα κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους στην πόλη μας και παράλληλα θα προσφέρει έναν δυναμικό αέρα ανανέωσης στην αγορά της Πάτρας», ανέφερε ο τότε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, Ηλίας Βαρδάκης, ενώ από την πλευρά του ο νυν υπεύθυνος πόλης της φοιτητικής παράταξης, Δημήτρης Κίνδερλης τόνισε πως «είμαστε χαρούμενοι γιατί υιοθετήθηκε η πρόταση που είχαμε καταθέσει πριν από δύο χρόνια. Μία πρωτοβουλία που αφορά το σύνολο των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι με την επίδειξη του πάσο θα έχουν προνομιακές τιμές σε αρκετά εμπορικά καταστήματα και σε επιχειρήσεις εστίασης που ελπίζουμε με τον καιρό να γίνουν περισσότερες. Ευχαριστούμε όσους πίστεψαν σε αυτή την δράση και την υλοποίησαν προς όφελος των φοιτητών και των οικογενειών τους, αλλά και της τοπικής αγοράς».

Ροή ειδήσεων

Advertisement