Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαϊα: Επιδειξίας άρπαξε γυναίκα από το λαιμό

Αναστάτωση στα Μποντέικα μετά από την δράση νεαρού αλλοδαπού που πρωταγωνίστησε σε τρία επεισόδια

Published

on

 

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινότητα των Μποντεΐκων στη Δυτική Αχαΐα, όταν αλλοδαπός άνδρας, νεαρής ηλικίας κατηγορείται ότι προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια τριών γυναικών.

Σύμφωνα με πηγές, ο αλλοδαπός χθες λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, εισέβαλε σε καφενείο στο οποίο βρισκόταν μια γυναίκα και προέβη σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων!

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο επιδειξίας έφυγε από το κατάστημα, όμως καθώς περπατούσε στο δρόμο περνώντας από τη στάση λεωφορείου είδε μια γυναίκα, την οποία άρπαξε -για ανεξήγητο λόγο- από το λαιμό.

Αφού, όμως, έφυγε από το σημείο, η δράση του δεν σταμάτησε… Πήγε σε σπίτι ενός άνδρα και προσπάθησε να μπει μέσα χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει.

Για τα συμβάντα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο συλληφθείς κρατείται με εντολή του Εισαγγελέα μέχρις ότου να αποφασίσει το Δικαστήριο, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι είναι ανάστατοι ζητούν την απέλασή του.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement