Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Taste the city» για τους πρωτοετείς φοιτητές

Published

on

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, υποδέχεται στην πόλη και καλωσορίζει για πρώτη φορά τους πρωτοετείς φοιτητές με προσφορές 10-30% στους τιμοκαταλόγους.

Ο ΣΚΕΑΝΑ δίνει με αυτόν τον τρόπο το δυναμικό παρόν στο τριήμερο φεστιβάλ του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης, από αυτή την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, με τη δράση «Taste the city».

Σκοπός της πρωτοβουλίας η διασύνδεση του φοιτητικού κόσμου με τον χώρο της διασκέδασης. «Η εστίαση με ειδικά διαμορφωμένες προσφορές, πακέτα φοιτητικά και μεγάλες εκπτώσεις, ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει τους φοιτητές, οι οποίοι αποτελούν πηγή ζωής για την πόλη μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην δράση είναι: BIANCO, BODEGAS, CHERRY’S, CONSTANTINO CREPERIE, DECK-ΚΑΛΥΨΩ, DELICIOUS TASTE, DEXAMENES 22, HALL CAFE, HEMINGWAY, Ι LOVE CAFE, KIOSKYS, KOKOS PITTA, LA BODEGUETA, NTEZENE, OLYMPICO, PACHUCO, PASO DOPLE CAFÉ, PASSENGER DOWN TOWN, PEPPER KITCHEN BAR, PLAYHOUSE, POMODORO, PORTO FINO, POTATO KING, QUEEN CAFE BISTROΤ, RUBIK’S SUPERFOOD AND COFFEE, SANTA ROSA, SPOT EAT, SUSHI BAR NOODLE AYA, TAG ΚΑΦΕ, TALKS, TERMINALE, VINO DIVINO, VOUKAMVILIA, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ΑΣΤΥ, ΓΙΑ ΠΙΤΑ, Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΣ, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΝΝ DOUBLE SHOT, Ο ΒΑΛΕΣ, Ο ΜΥΛΟΣ-ΠΕΤΡΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ, Ο ΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΤΙ, ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΕΛΛΑ, ΠΥΛΗ ΚΑΦΕ SNACK BAR, ΣΙΝΙΑΛΟ, ΤΑΜ ΤΟΟΜ, ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΡΙΩΝ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ, ΦΑΣΟΛΟΙ.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη δράση αποκτούν ειδικό σήμα με QR Code που περιλαμβάνει όλη τη λίστα των καταστημάτων που συμμετέχουν στην δράση και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές που παρέχουν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement