Connect with us

Ελλάδα

Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Στη ΓΑΔΑ ένα από τα 213 άτομα που συνομιλούσαν μαζί της

Published

on

Αποφασισμένοι να ξετυλίξουν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια είναι στην αστυνομία.

Παρά τις πέντε συλλήψεις βιαστών, στις οποίες έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής οι αρχές οι έρευνες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να βρεθούν στα χέρια των αρχών όλοι όσοι βίασαν έναντι αμοιβής το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός από τον 34χρονο που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, αναμένεται ακόμα μια σύλληψη μέσα στη νύχτα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση της αστυνομίας.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε το MEGA, σήμερα Κυριακή, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας από τους 213, ο οποίος παραδέχτηκε ότι συνομιλούσε με την 12χρονη, ωστόσο όταν κατάλαβε την ηλικία της απομακρύνθηκε και δεν έκανε τίποτα μαζί της.

Πέντε συλλήψεις βιαστών
Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν συλληφθεί πέντε βιαστές της 12χρονης. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιαννίδης, καθώς και ένας 33χρονος κι ένας 36χρονος, οι οποίοι όπως κι ο Σοφιαννίδης φέρονται να επικοινώνησαν με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια να την βίασαν έναντι αμοιβής.

Τελευταία χρονικά σύλληψή είναι 34χρονο, του οποίου η εμπλοκή στην υπόθεση δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες κατηγορείται κι εκείνος πως κακοποίησε την 12χρονη έναντι αμοιβής.

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement