Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη από την κακοκαιρία

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η γυναίκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το Σάββατο στη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το Ηράκλειο της Κρήτης.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, αλλά δεν είχαν θετική έκβαση, μέχρι πριν από λίγο, οπότε και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Ο σύζυγος της βούτηξε στη θάλασσα για να βρεθεί δίπλα στη σορό
Οι έρευνες είχαν σταματήσει το βράδυ του Σαββάτου χωρίς να φέρουν αποτέλεσμα, ενώ συμμετείχε σε αυτές και ειδική ομάδα υποβρύχιων αποστολών.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

Νωρίτερα, ο σύζυγος της 48χρονης μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα εκτυλίχθηκαν λέγοντας πως αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να προλαβαίνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

«Με πήραν τηλέφωνο να καλέσω βοήθεια. Άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει. Είχε πανικοβληθεί» είπε ο σύζυγος της 50χρονης και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».

Μητέρα δύο παιδιών
Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα επίσης με τα όσα περιέγραψε στο neakriti.gr, ο σύζυγός της 45χρονης, η γυναίκα του βρισκόταν στο ίδιο όχημα που εντοπίστηκε η σορός του 50χρονου νεκρού άνδρα, ο οποίος δεν τα κατάφερε να βγει ζωντανός, όταν τα ερμητικά νερά της βροχής που είχαν μετατρέψει τους δρόμους στην Αγία Πελαγία σε ποτάμια παρέσυραν το όχημά του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, o 50χρονος νεκρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει. Όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό «νέκρωσε».

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο
Η τελευταία πράξη του… δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα για τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα απευθύνουν το τελευταίο… αντίο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement