Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πρέκας: «Είχα μιλήσει με τη σύζυγο του Μίχου 10 μέρες πριν τη σύλληψη και μου είπε ότι δεν συνέβαινε τίποτα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για τη σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλία Μίχο μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας.

Ο κ. Πρέκας υποστήριξε ότι είχε πέσει «θύμα» του 53χρονου, καθώς ο Μίχος είχε δημιουργήσει μια ψεύτικη εικόνα για το πρόσωπό του και πρόσθεσε ότι δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

«Είχε δημιουργήσει το προφίλ του καλού ανθρώπου. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από αυτό το πρόσωπο υπήρχε αυτό το κύκλωμα. Του νοίκιασα το μπαρ στο θέατρο «Αυλαία». Πού να φανταστώ; Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Ήταν ένας άνθρωπος ειλικρινά προσιτός, καλοσυνάτος. Αυτή την συμπεριφορά έδειχνε παντού, σε όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Δεκατιανοί».

Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε ότι είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον Ηλία Μίχο. «Και αυτές τις φορές που με κάλεσε, ένιωθα υποχρεωμένος, μετά τη συνεργασία μας να αποδεχτώ προτάσεις του για κάποιο φαγητό, για κάποια πολιτική συνάντηση. Σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι υπάρχει αυτό το σκοτάδι. Κανένας μας δεν το φαντάστηκε» συμπλήρωσε.

Οι φωτογραφίες του Μίχου με διάσημους
Ο Κώστας Πρέκας κατά την αναφορά του στο πρόσωπο του Ηλία Μίχου εστίασε στην εμμονή που είχε ο 53χρονος να βγάζει φωτογραφίες με πολιτικούς και ηθοποιούς. Μάλιστα, τόνισε πως ο ίδιος του είχε κάνει αναφορά στη «συνήθειά» του αυτή ίδιο να του λέει: «Βρε Ηλία μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ, κάνε μου τη χάρη, άσε τις φωτογραφίες».

«Τώρα αποδεικνύεται ότι αυτή ήταν μια τραγική σκέψη για να χρησιμοποιήσει το συναίσθημά μου, να κοροϊδέψει την εμπιστοσύνη μου προκειμένου να έχει την καλή μαρτυρία για τον σκοπό που είχε. Μιλάμε για ένα τραγικό άτομο που δεν έχει ταίρι στην ιστορία» πρόσθεσε.

«Είχα μιλήσει με τη σύζυγό του»
Μάλιστα αποκάλυψε ότι λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του άκουσε ότι κάτι συνέβαινε στον Ηλία Μίχο και κάλεσε τη σύζυγο του για να δει αν γνωρίζει κάτι.

«Όταν πρωτοάκουσα ότι κάτι συμβαίνει, προσέξτε, εδώ έχει γίνει μια μικρή παρεξήγηση. Άκουσα ότι κάτι συνέβη στον Ηλία. Και τόλμησα να πάρω για πρώτη φορά, ειλικρινά για πρώτη φορά γιατί συνήθως την έβλεπα στο μαγαζί την γυναίκα του, έψαξα να βρω το τηλέφωνό της για να την ρωτήσω αν συμβαίνει κάτι στον Ηλία. Μια εβδομάδα πριν το γεγονός, δέκα μέρες. Μου είπε πως «όχι κύριε Πρέκα, δεν συμβαίνει τίποτα, γιατί με ρωτάτε;». Της απάντησα πως «κάτι άκουσα»» τόνισε.

«Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου στην παιδεραστία. Ότι κάτι άλλο συνέβη. Δήλωσε άγνοια, η σύζυγός του. Τρόμαξα μην ήταν κάποιο ατύχημα, μην χρειαζόταν βοήθεια. Αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν «σκάσει» το γεγονός. Είχε αρχίσει και «κυκλοφορούσε» αλλά δεν γνώριζε κανείς το γεγονός. Απλά ξέραμε ότι δεν πάει καλά κάτι. Ειπώθηκε και η λέξη τον «συνέλαβαν». Όταν βγήκε τι έγινε στις εφημερίδες, τρομάξαμε όλοι. Κεραυνός…», κατέληξε ο ηθοποιός.

IN.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement