Connect with us

Ποδόσφαιρο

BEACH SOCCER: Το σήκωσε η Παναχαϊκή τιμώντας τον Σ. Αβράμη (ΦΩΤΟ)

Published

on

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Patras beach soccer cup 2022 που διεξήχθη στη μνήμη του Σπύρου Αβράμη.

Η Παναχαϊκή είναι η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά καθώς επικράτησε στο μεγάλο τελικό με 7-6 τη Νάπολη Πατρών. Οι κοκκινόμαυροι δείχνουν ότι θα είναι το μέλλον του Beach Soccer καθώς αποτελείται από Πατρινούς αθλητές που διψάνε… για το ποδόσφαιρο άμμου. Να σημειωθεί ότι η νίκη αυτή της Παναχαϊκής παίρνει μεγαλύτερη αξία καθώς επικράτησε της Νάπολης και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 6-4.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη μέρα είχε δύο αναμετρήσεις και στο πρώτο ματς ανάμεσα στους Legends και την Α.Σ. Γύμνασις. Οι παλιοί παίκτες της Νάπολης αν και προηγήθηκαν με 3-0 ισοφαρίστηκαν από τους μικρούς (3-3), με την Α.Σ. Γύμνασις να ολοκληρώνει την ανατροπή στα πέναλτι. Τα γκολ για την Α.Σ. Γύμνασις πέτυχαν οι Κατσίβελης, Φωτείνης και Παλούμπης και για την ομάδα των Legends οι Ψαρράς (2) και Κασπίρης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η νεοσύστατη ομάδα της Παναχαϊκής 2014 σημείωσε τεράστια νίκη απέναντι στην Νάπολη Πατρών με 6-4. Τρία γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Καϊμακάς, δύο ο Δημήτρης Μικελάτος και ένα ο Μιχαλόπουλος. Για τη Νάπολη σκόραραν οι Σκούρτας (2), Μπούνας και Σοφούλης.

Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα συνεχίστηκε με δύο παιχνίδια. Στο πρώτο η Παναχαϊκή επικράτησε με 7-2 της Γύμνασης με τα τέρματα των κοκκινόμαυρων να έχουν σημειώσει οι Καλογερόπουλος (3), Μιχαλόπουλος (2), Καϊμακάς και Μικελάτος. Τα τέρματα της Γύμνασης πέτυχαν οι Δήμας και Κατσίβελης.

Στο άλλο ματς η Νάπολη Πατρών νίκησε δύσκολα με 3-2 την Α.Σ. Γύμνασις με γκολ που σημείωσαν οι Γεωργικόπουλος (2) και Σκούρτας. Αντίθετα τα δύο τέρματα της Α.Σ. Γύμνασις πέτυχαν ο Σταυρόπουλος (αυτ.) και ο Σίνος.

Στον μικρό τελικό η Γύμνασις νίκησε στα πέναλτι με 8-7 (κ.δ. 4-4) τους Legends 2014 και κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά.

Στον μεγάλο τελικό η Παναχαϊκή επιβλήθηκε με 7-6 της Νάπολης και στέφθηκε νικήτρια του τουρνουά. Τα τέρματα των κοκκινόμαυρων σημείωσαν ο Δημήτρης Μικελάτος (3) και από ένα οι Καϊμακάς, Βαλσαμής, Καλογερόπουλος και Σωτήρης Μικελάτος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement