Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ιατρικός Σύλλογος: Ικανοποιητική προσέλευση στις κάλπες

Published

on

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί της Κυριακής, οι γιατροί της Πάτρας, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της πόλης. Μέχρι αργά το μεσημέρι είχαν προσέλθει στις κάλπες περίπου 500 γιατροί.

Τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών μετατρέπονται σε εκλογικό τμήμα καθώς έχουν ήδη στηθεί παραβάν και η εφορευτική επιτροπή έχει ήδη το πρόσταγμα για την ομαλή διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Πέντε είναι οι συνδυασμοί που θα διεκδικούν την προτίμηση των 1896 γιατρών, που είναι εγγεγραμμένοι. Ειδικότερα:

-«Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία –ΙΑΣΥ» με επικεφαλής την Άννα Μαστοράκου

-«Δημοκρατική Παράταξη Ιατρών» με εκπροσώπους τους Απόστολο Σωτηρούδη και Κωνσταντίνο Σκουρλά

-«Ενωτική Συνεργασία Ιατρών» με εκπρόσωπο τον Τάκη Γεωργακόπουλο

-«Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση –ΔΗΠΑΚ» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Τουλγαρίδη

-«Ενιαία Μετωπική Ιατρική Συνεργασία – ΕΜΕΙΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαζιά, οι οποίοι έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και αναμένουν την κρίση των συναδέλφων τους.

Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται από την ανατολή (07:34 π.μ.) μέχρι την δύση (6:46 μ.μ.) του ηλίου στα γραφεία του Συλλόγου, (Βότση 42. Πάτρα), για την ανάδειξη του νέου 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου (προέδρου, αντιπροέδρου και 6 τακτικών μελών και άλλων έξι αναπληρωματικών), των δέκα εκπροσώπων του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και της Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement