Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: «Φλερτ» με πορτιέρο

Published

on

 

Κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα που έρχεται για τον ΑΠΣ Πάτραι, καθώς οι διοικούντες την ομάδα θα επιδιώξουν να κάνουν προσθήκες, προκειμένου να μεγαλώσουν το δυναμικό τους, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά.

Έτσι κοιτάζουν να καλύψουν τη θέση «1» κι ήδη συζητούν με παίκτες κι ένας εξ αυτών αγωνιζόταν σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν προσεγγίσει τον 24χρονο (24/7/1998) Αλέξανδρο Μπαμπούνη, ο οποίος κατά το παρελθόν έπαιξε σε Παναχαϊκή, Πανγυθεατικό και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Από την άλλη αναμένεται να τελειώσει η υπόθεση Αναστασοβίτη, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οδεύει προς το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και στον Άρη Πατρών.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τον Λεωνίδα Κυβελίδη υπάρχει στασιμότητα στην περίπτωσή του, αλλά δεν παύει να… δέχεται πίεση. Στο μεταξύ, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τέλος τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν αφενός τα εισιτήρια διαρκείας του ιστορικού συλλόγου. Ενώ προχθές οι πράσινοι κέρδισαν σε φιλικό αγώνα τον Παναγρινιακό εκτός έδρας 1-0, με σκόρερ τον Θ. Βλασόπουλο στο 52ο λεπτό. Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών θα επαναρχίσει σήμερα με προπόνηση, που θα γίνει στο γήπεδο των Προσφυγικών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement