Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πατέρας 12χρονης κατήγγειλε επιχειρηματία για ασέλγεια – ΣΟΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως η είδηση, ότι ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού προσήλθε στην Εισαγγελία όπου κατέθεσε μήνυση εις βάρος επιχειρηματία της πόλης για ασέλγεια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, πέρασε πριν από μερικές ημέρες την πόρτα της εισαγγελίας, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία, για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του. Αμέσως από πλευράς του Εισαγγελέα δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα των καταγγελλόμενων από την πλευρά του πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Η υπόθεση ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Η διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά ήδη η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του  επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται δύο ακόμα πρόσωπα. Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement